Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 16:40 4 650 3

Брадли Купър и Ирина Шейк искат второ дете

  • ирина шейк-
  • брадли купър-
  • второ дете

Топмоделът "би искала дъщеря ѝ да има брат или сестра", а актьорът се е съгласил с идеята

Брадли Купър и Ирина Шейк искат второ дете - 1
Снимка: БГНЕС

Ирина Шейк "би искала дъщеря ѝ да има брат или сестра", а Брадли Купър се е съгласил с идеята. Това споделиха близки на двойката пред „PageSix”, предаде БГНЕС.

Тази седмица Брадли Купър попадна в обективите на папараците, докато се разхождаше с дъщеря си Лия в центъра на Ню Йорк.

48-годишният актьор беше облечен с тъмносиньо пухено яке и сиви дънки, а дъщеря му носеше бяло кожено палто и шапка, както и тигрови ботуши.

По-рано в интернет се появиха слухове, че Ирина Шейк и Брадли Купър, които се разделиха през 2019 г. след четиригодишна връзка, са подновили окончателно романтичните си отношения. Слуховете бяха потвърдени, след като бившите влюбени на няколко пъти бяха уловени от фотографи, докато се разхождат заедно с дъщеря си. Близки до двойката източници разказаха пред репортери, че идеята Шейк и Купър да се съберат отново е дошла след успешна съвместна почивка.

Освен това се носят упорити слухове, че двойката планира да има второ дете.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Толкова

    4 2 Отговор
    ли е трудно да се вземе решение дали да имаш второ или трето дете? Или това влиза в ценностите , да се иска разрешение от властимащите в демократичните държави че се пошат статии за желанията на богоизбраните???
  • 3 Селския Пичъ

    5 1 Отговор
    Идвм да помогна