Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 21:16 3 543 12

Джилиан Андерсън с призив към жените: Изпращайте ми сексуалните си фантазии (ВИДЕО)

  • джилиан андерсън-
  • сексуални фантазии-
  • изследване-
  • книга-
  • жени

Aктрисата моли дамите по света да се свържат с нея анонимно относно своите най-лични сексуални желания

Джилиан Андерсън с призив към жените: Изпращайте ми сексуалните си фантазии (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Джилиан Андерсън призова жените по света да се свържат с нея анонимно относно своите сексуални фантазии. Андерсън, която играе откровена секс терапевтката Джийн Милбърн в блокбъстър сериала на Netflix „Сексуално образование“, публикува видео в Инстаграм и обясни, че „започва голямо изследване на жените и секса“.

Седнала на бордо кресло, 54-годишната актриса изглеждаше спокойна, докато молеше жените да ѝ изпратят своите „най-лични желания“ за книга, която тя каза, че „подготвя“. Носителката на „Златен глобус” каза: „Като жени знаем, че сексът е нещо повече от секс, но много от нас не говорят за това. „Нашите най-дълбоки най-интимни страхове и фантазии остават заключени вътре в нас. Докато някой не дойде с ключа. Е, тук е вашият ключ. Подготвям книга с вашите анонимни писма до мен. Книга, изследваща как жените мислят за секса, защото сексът е свързан с женствеността и майчинството, изневярата и експлоатацията, съгласието и уважението, справедливостта и егалитаризма, любовта и омраза, удоволствие и болка." Зрителите бяха попитани дали имат тайна фантазия, която биха споделили само с онези, на които „най-много се доверяват“, ако въобще имат такива, пише БГНЕС.

View this post on Instagram

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

Британско-американската актриса продължи с думите: „Откъдето и да идвате, независимо дали сте на 18 или 80, вие спите с мъже или жени, или небинарни индивиди, или с всички или с никого. Искам да знам най-личните ви желания. „Нека заедно да започнем този разговор и да създадем нещо откровено.“ Джилиан Андерсън играе секс терапевтка в хитовото шоу на Netflix.

На участниците беше казано, че могат да адресират писмата си със „Скъпа Джилиан“ и да ги изпратят през криптиран портал, споделен в нейната биография в Инстаграм. Андерсън, която стана известна през 90-те години на миналия век с ролята на агент Дана Скъли в "Досиетата Х", тази седмица написа статия във вестник „Гардиън”, обяснявайки мотивацията зад необичайното си искане. В него тя цитира книгата на Нанси Фрайдей „Моята тайна градина: Женски сексуални фантазии“, за която тя казва, че „е революционна, дори провокативна“ и стана „задължително четиво за всеки, многомилионен бестселър, класика“. Въпреки че е публикувана през 1973 г., Андерсън каза, че е прочела книгата едва през 2018 г. в подготовка за ролята на Милбърн. „Нефилтрираната и болезнена честност ме разтърси“, каза Андерсън.

Откакто "Сексуално образование" беше излъчено за първи път, Андерсън често е питана дали жените се опитват да ѝ доверят сексуалните си тайни и проблеми, пише тя. „Ами не го правят“, каза тя. „Което в крайна сметка ми даде идеята за книга – „Моята тайна градина“ за 21-ви век, така да се каже, – която ще бъде откровена, дълбока и всеобхватна

Алексис Киршбаум, ръководител на Bloomsbury Trade, каза в прессъобщение, изпратено до CNN в четвъртък: „Редакторството на Джилиан Андерсън ще ни помогне да привлечем широка гама от писма от всички краища на света и нямам търпение да прочета писмата, които тя избира да включи в нейната колекция”.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    14 1 Отговор
    финта в живота е , да знаеш кога да се спреш..
  • 2 девил

    19 1 Отговор
    Бих я испращял ,брои ли се за желание или фантазия

    Коментиран от #4

  • 3 София Запад

    13 1 Отговор
    Авторката изпраща ли си сексуалните фантазии на Дж. Андерсън?

    Коментиран от #7

  • 4 Директора

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "девил":

    Това няма превод на английски. Не се приема!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Да а

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "София Запад":

    Само с фантазии и желания не става ......иска си .....
  • 8 Да а

    20 1 Отговор
    Тези пръчки като остареят и истерясват
  • 9 Мълдър

    5 1 Отговор
    Скъли, кога ще продължаваме снимките с Досиетата Х?
  • 10 И представа си няма

    8 0 Отговор
    Звучи модерно, ама ако почнат да и казват истинските си фантазии от рода на "искам баща ми да ме ...", или "да ме изнасили затворник" набързо ще и се изпари желанието да пише книга. Фантазиите дори на "нормалните" хора често са в правовата зона на престъпление или в моралната зона на перверзия. Но горката Андерсън си няма и представа от психология. Това не е като да играеш роля на психоложка.
  • 11 плюс минус

    6 1 Отговор
    Първо: много грозна поза с грозна обувка.
    Второ: фантазиите са си мои и няма да ги споделям, за да не станат публично достояние.
  • 12 Нямам фантазии с тая кукумявка

    1 0 Отговор
    Тая изрещялница и на младини си беше с малки провиснали цицета - фантазиите с нея = 0.