Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 16:40 6 779 6

Тези 5 зодии ще срещнат любовта в навечерието на Свети Валентин

  • зодии-
  • любов-
  • свети валентин-
  • февруари

Ето кои са те

Тези 5 зодии ще срещнат любовта в навечерието на Свети Валентин - 1
Снимка: Shutterstock

Кои зодии трябва да се подготвят за изблик на любов и романтика през първата половина на февруари?

Телец

Първата половина на февруари ще бъде специална за вас. Ще видите как любовта, която сте чакали толкова дълго, ще избухне в живота ви. Запознанството с нов потенциален партньор ще бъде много вълнуващо и ще поддържа страхотно настроение през целия месец. По това време сте внимателни към нуждите на вашия обект на симпатия и сте много щедри, така че е невъзможно да ви устоят. Жененият Телец пък ще се наслаждава на хармонията във връзката след споровете и стреса от последните няколко седмици.

Рак

Февруари, особено първата му половина, е един от най-романтичните периоди в годината за вас. Ако все още сте необвързани, често ще имате възможност да срещнете някой очарователен човек. Възползвайте се от тази възможност и го поканете на среща. Най-вероятно ще срещнете новия си обект на любов в социална среда. Новата връзка най-вероятно ще бъде стабилна и проблеми като ревност и съмнение в себе си няма да ви притесняват.

Скорпион

Този месец все още необвързаните от вас ще имат страхотна възможност да се запознаят с интересен човек, пише Tialoto. Най-вероятно това ще се случи покрай ваш близък приятел. Но преди да направите нещо, опознайте този човек по-добре. Ако наскоро сте се разделили след дълга връзка, изчакайте известно време, преди да скочите в нова. Ще излизате по-често и ще се срещате с нови хора. Освен това можете да възобновите връзка със стар приятел или бивша любов.

Водолей

Личният ви живот ще бъде наситен със събития през първата половина на месеца, тъй като най-накрая ще вземете решение какво искате в областта на личния си живот. Ако не сте доволни от сегашното състояние на нещата, тогава е най-добрият момент да поемете контрол над ситуацията. Чувствайте се свободни да поемете инициативата, подарете валентинки и напишете сладки есемеси на някого, на когото държите.

Риби

Романтиката ще излезе на преден план за вас през първите дни на месеца. Настроението ви най-вероятно ще бъде приповдигнато и ще погледнете на живота от нов ъгъл. Тези от вас, които все още са необвързани и търсят подходящия партньор, може да имат късмет в този момент. Тази връзка има добри шансове да оцелее, така че не пестете усилия от ваша страна, за да успеете. Венера и Слънцето ще ви дадат късмет и ще ви помогнат да избегнете проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 3 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 2 вервайте ми ама някой друг път

    9 1 Отговор
    и как ще го докажете че трябва да ви вярваме ? тези които вече са я срещнали от изброените зодии какво да си мислят ? щом не познават за едните как ще докажат че познават за другите ? абе цялата работа е че някой някога е решил да искарва пари от заблудени балами и така …
  • 3 Тошко

    3 1 Отговор
    А така. Бобът е хвърлен. Другите зодии да го лапкат.
  • 4 n√Варна

    6 0 Отговор
    "Модерни" българи пак ни натрапват измисления не-българският празник "Св. Валентин"!
    До и на 14-ти февруари ще се скъсат ни препоръчват как да го празнуваме и бегло ще споменат, че на тази дата се прави помен за Успението на св. Кирил Славянобългарски.
    И не се учудвайте, че от Северна Македония ни се подиграват и ни унижават по всякакъв начин, защото правим всичко възможно да се отричаме от традиционните български ценности за сметка на чужди.
    Между другото, на 10-ти февруари е празникът на Св. свещеномъченик Харалампий и на Св. мъченица Валентина. На тази дата много пъти ще бъде напомняно, че празнуват пчеларите, но умишлено ще се премълчава за имения ден носещите имена Валентин, Валентина.
  • 5 един от многото

    4 1 Отговор
    Празник на влюбените , Хелоуин , Дядо Коледа , за тези измислени и не български празници ни продънвате ушите , а един от тачените празници в България , какъвто е Трифон Зарезан ,почти не се отразява!
  • 6 ганю

    0 0 Отговор
    Ще срещнете на баба си фърчилото