Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 16:49 1 692 1

Кит Харингтън и Роуз Лесли очакват второ дете

  • кит харингтън-
  • роуз лесли-
  • игра на тронове-
  • второ дете

Актьорът от "Игра на тронове" съобщи хубавата новина в The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, шегувайки се, че неговият син ще бъде шокиран

Кит Харингтън и Роуз Лесли очакват второ дете  - 1
Снимка: БГНЕС

Кит Харингтън и Роуз Лесли, познати като Джон Сноу и Игрит от хитовия сериал "Игра на тронове", отново ще стават родители за втори път. 36-годишният актьор разкри, че 35-годишната му съпруга е бременна.

Кит съобщи хубавата новина в The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, шегувайки се, че неговият син ще бъде шокиран.

"Ужасен съм", добави актьорът. "С първото бебе си като ходене по облаци и танцуване сред полета с маргаритки в продължение на девет месеца. Но този път много бързо трябваше да свикна с реалността."

Синът на Кит и Роузи се появи на бял свят през февруари 2021. Двамата се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на "Игра на тронове". След продължила пет години връзка двойката оповести годежа си през септември 2017 г., а през лятото на следващата година се ожениха в дворец от 12 век, собственост на семейството на актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.