Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 17:45 981 0

Джордж Клуни режисира римейк на сериала "Отдел "Фалшива самоличност"

  • джордж клуни-
  • римейк-
  • сериал-
  • отдел фалшива самоличност

Няма информация за това кога се очаква да бъде излъчван сериалът в САЩ

Джордж Клуни режисира римейк на сериала "Отдел "Фалшива самоличност" - 1
Снимка: БГНЕС

Американският актьор Джордж Клуни ще режисира американския римейк на френския шпионски трилър "Отдел "Фалшива самоличност", съобщи АФП, предава БТА. Началото на проекта за американския "Отделът" ("The Department") бе обявено от платформата Шоутайм (Showtime) и френските продуценти на оригиналния сериал.

Този "шпионски трилър ще се развива в света на американските тайни служби и в настоящия геополитически контекст и ще се основава на разкази на бивши агенти на ЦРУ", се посочва в комюнике на френските продуценти. Снимките започват тази година.

Джордж Клуни ще е и копродуцент на сериала в САЩ.

Няма информация за това кога се очаква да бъде излъчван сериалът в САЩ.

"Не бихме могли да си представим по-добър рекламен афиш от Джордж Клуни и Шоутайм за северноамериканската версия на "Отдел "Фалшива самоличност", каза Гийом Помиер от френския продуцентски екип.

"Отдел "Фалшива самоличност" на Канал + бе купен и излъчван в над 100 държави (сред които и в България от БНТ - бел.ред.) и получи висока оценка от френското разузнаване за реалистичното представяне. Режисьор на сериала, чиято премиера бе през 2015 г. и досега има пет сезона, е Ерик Рошан.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА