Last news in Fakti

11 Февруари, 2023 16:28 4 423 8

Селена Гомес обясни защо ръцете ѝ треперят (ВИДЕО)

  • селена гомес-
  • грижа за кожата-
  • треперене на ръцете-
  • болест-
  • заболяване-
  • грим-
  • лупус

Певицата показа как се грижи за кожата си, но някой интернет потребители насочиха вниманието си другаде

Селена Гомес обясни защо ръцете ѝ треперят (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Селена Гомес открай време не крие нищо относно здравословното си състояние, особено заболяването лупус и неговите отражения върху тялото ѝ, но се оказва, че някои „фенове“ все още имат нужда от пояснение и обяснения, пише Tialoto.bg.

Наскоро актрисата сподели част от ежедневната си грижа за кожа във видео, публикувано в TikTok. За целта тя използва продукти не от своята линия за красота Rare Beauty, а тестери, изпратени ѝ от други марки с цел реклама. Сред подаръчните опаковки бяха такива от La Mer, Laneige, Dermalogica и Tatcha. Селена отбелязва, че повечето от продуктите е получила безплатно.

Преди да започне с грижата за лицето, тя сваля грима си, използвайки своя серум от Rare Beauty. Посъветва феновете си да използват гъбичка, която е нежна за кожата, особено за зоните около очите. След това последва бърза демонстрация на това, което изпълнителката прави всеки ден, за да изглежда кожата ѝ хидратирана и блестяща.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

„Добре, преставам да се правя, че знам какво говоря“, написа Селена под видеото, макар че като собственик на козметична компания не изглежда като новак в гримирането и грижата за кожата. Тя се справя повече от отлично, като накрая завършва с малко грижа за косата и забавно изражение за края на видеото.

Докато повечето фенове аплодираха певицата за това, че признава за безплатните продукти и видеата с цел реклама, както и за нивото си на умения в гримирането, имаше и хора, които оставиха критични коментари под видеото. По-голямата част от тях бяха насочени към треперещите ръце на Гомес, които се забелязват на няколко пъти, когато тя доближава продуктите към камерата.

Селена веднага побърза да отговори на критиките, засрамвайки всеки, който се опита да ѝ свали самочувствието. „Треперещите ми ръце са заради лекарството ми за лупус. И прочетете описанието. Аз не съм професионалист“, написа изпълнителката.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Охааа

    7 3 Отговор
    Така ми харесва Селена повече!Какъв балкон е отпрала!Жалко,че тези все негрите ги шляпат
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Маймуняка

    5 7 Отговор
    Знам го това заболяване.Казва лъскане на живи саби до припадъци.
  • 6 Хайл

    4 1 Отговор
    Готини цици
  • 7 Въпрос

    4 6 Отговор
    Каква е тая дебела подпухнала циганка, ве?
  • 8 Дебела,

    1 1 Отговор
    двойна крава. Скоро след толкова помади ще е като стафида в лицето. Пък и акъл няма, не мога да я мисля и нея - има хора, които бедстват, студуват, гладуват. Скапан свят.