Last news in Fakti

13 Февруари, 2023 13:16 3 866 6

Бременната Маги Джанаварова влиза в "Като две капки вода"

  • маги джанаварова-
  • като две капки вода-
  • бременна

Въпреки че не й лесно покрай бременността, тя се навива да участва в благотворителния сезон на шоуто

Маги Джанаварова влиза бременна в "Капките". Певицата обясни, че очаква първа рожба, преди дни, а от снощи е участник в благотворителния сезон на имитаторското шоу.

Изпълнителката обяви по любопитен начин за щастливото събитие. Джанаварова качи клип, в който събира най-важните за нея моменти от изминалата година.

Финалът на видеото разкрива радостната новина. Маги показва положителен тест за бременност и първа снимка на очакваната рожба от видеозона.


По всичко личи, че красивата изпълнителка не е в началото на своята бременност. Въпреки това коремът на Джанаварова все още е незабележим. Преди седмица тя се появи в тв студио, но изобщо не изглежда напълняла или бременна.

Маги вече е научила пола на бебето, но от суеверие го крие. Знаят само тя, таткото и близките им.

Като стана дума за бащата, Маги продължава да не разкрива кой е мъжът до нея. От повече от година тя излиза с мистериозен за публичното пространство господин. Джанаварова умело крие лицето и името на човека, от когато скоро ще роди.

Очаква се бебето на Джанаварова да проплаче през пролетта. Маги и любимият ѝ вече са избрали име на наследника си. Скоро ще започнат да обзавеждат детската стая. След няколко седмици пък Джанаварова ще слезе от музикалната сцена. Един от последните ѝ ангажименти, преди да излезе в майчинство, ще бъде на сцената на "Капките". Въпреки че не ѝ лесно покрай бременността, тя се навива да участва в благотворителния сезон на шоуто, който стартира снощи.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 влък

    10 3 Отговор
    Временната Маги Джанаварова влиза в "Като две шапки от изтеклата ми вода".
  • 2 дядо Митьо

    6 4 Отговор
    Видяхме я,беше като разбесняла се горила...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ЕТО с такива тротоарни клюки

    5 0 Отговор
    Се ОТВЛИЧА ВНИМАНИЕТО но масата от главното за живота и бъдещето на Народ и Държава !
  • 6 Абе, какъв

    2 0 Отговор
    благотворителен сезон, бе? Всичко се плаща, всичко е за пари. А тая овца рискува и да помете на сцената. Ама нищо, де - парите са важни.