Last news in Fakti

16 Февруари, 2023 12:46 4 115 7

Шайло Джоли-Пит се среща само с одобрени от майка ѝ момчета

  • шайло джоли-пит-
  • анджелина джоли-
  • дъщеря-
  • момчета-
  • одобрение

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли изкарва сама парите си, въпреки че има едни от най-богатите родители в света

Шайло Джоли-Пит се среща само с одобрени от майка ѝ момчета - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шайло Джоли-Пит, се среща с момчета само ако са одобрени от майка ѝ. Вътрешен източник сподели пред „Life & Style“, че 16-годишното момиче "се интересува от срещи", но звездата от "Злодеида" трябва да "одобри" всеки ухажор за момичето си, пише БГНЕС.

"Шайло е много общителна", добави източникът за звездното дете. "Тя определено вече не е малко дете. Сякаш е пораснала за една нощ."

Друг източник сподели пред „In Touch Weekly“, че Шайло изкарва сама парите си, въпреки че има едни от най-богатите родители в света. Вътрешният източник каза, че тийнейджърката е "съобразителна, когато става въпрос за финанси" и вече печели около "14 000 долара на седмица, като върши странична работа".

„Шайло се занимава с танци, уроци и четене на книги, които да превърне впоследствие във филми", каза източникът и добави, че тийнейджърката е свързана и с филм, с който Анджелина е обвързана като асистент на продукцията.

"Предложени са ѝ изгодни участия като модел, които тя обмисля", отбеляза вътрешният източник. "Шайло казва, че моделството не е нейната стихия, но би използвала заплатата, за да финансира своите проекти в областта на танците, изкуството и киното."

"Шайло е типична 16-годишна девойка и изразява себе си по толкова много начини", добави източникът. "Основната ѝ любов в момента са танците и тя е наистина добра в тях."


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тракиец🇦🇹🇮🇹🇧🇬🇯🇵🇮🇷🇩🇪🇺🇦

    21 4 Отговор
    Така е.. кандидата трябва да е ционист чи-фут или джендър ,а най добрата опция е да бъде къдрава м-а-йму-на от Африка !! Черепа само такива би одоброла за ненормалната си дъщеря която все още не си е сменила пола
  • 2 Забелязъл

    16 5 Отговор
    Буклуци от висока класа.
  • 3 гларус

    5 0 Отговор
    Ш.айло ще е.ве всичко дето мърда
  • 4 Анджелина

    6 0 Отговор
    е психично болна, незнам защо не се лекува. А щерка й нали искаше да е момче? Луди хора, Брад Пит затова се пропие, но поне избяга.

    Коментиран от #7

  • 5 йхнкхйких

    5 0 Отговор
    Невероятното име шайло което подхожда за името на катерица ,хамстер или пудел бухахахахахах
  • 6 Брях

    1 0 Отговор
    Начии, първо пердашат дъртата , и тя после ги пуска на малката ?! Сигурно пробира тези с малките краставици , за щерката. Сакън , някой да не издъни детето.
  • 7 Ръката на Кремъл

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анджелина":

    Тя иска да е момче, ама с обратна резба и си пада по момчета. Те, тези ситуации на запад са тънки.