Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 11:56 5 095 5

Братът на Шарън Стоун почина 17 месеца след смъртта на малкия си син

  • шарън стоун-
  • брат-
  • смърт-
  • почина-
  • актриса

Само преди близо година и половина Патрик Стоун губи 11-месечния си син

Братът на Шарън Стоун почина 17 месеца след смъртта на малкия си син - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

По-малкият брат на Шарън Стоун, Патрик почина на 57 години, пише "People", цитира dir.bg. Актрисата потвърди смъртта на брат си късно в понеделник, споделяйки тяхна обща снимка в Instagram. "Почивай в мир, Патрик Джоузеф Стоун", написа тя.

Преди това във видео тя разказа за тежката си загуба.

Публикация, споделена от Sharon Stone (@sharonstone)

"Наистина загубихме брат ми Патрик Джоузеф Стоун от инфаркт вчера", каза тя през сълзи. "Като всяко семейство, ние ви благодарим за вашата любов и подкрепа в това време на неизмерима скръб и оценяваме всичките ви съболезнования. Да, имахме огромна загуба през последните няколко години, така както много от вас също имат. И ние напълно разбираме, че загубите са наши тук, на Земята. Просто ви молим да продължите да бъдете добри. Благодаря Ви".

Патрик беше баща на племенника на Стоун - Ривър, който през 2021 г. почина от "пълна органна недостатъчност" на 11-месечна възраст.

Съпругата на Патрик също съобщи за тежката си загуба в неделя, информирайки близките си в социалните медии, че той е починал в ранните часове на сутринта.

"Сърцето ми е сякаш изтръгнато от гърдите ми. Патрик отлетя към нашия сладък Ривър около 3, 30 тази сутрин. Не знам какво друго да кажа, той беше моят свят", пише съпругата му Таша. Тя коментира, че животът ѝ с Патрик е бил прекрасен и се надява сега двамата с Ривър да си прекарват добре в рая.

През септември 2021 година Шарън Стоун сподели: "Племенникът ми успя да спаси три живота - на две бебета и 45-годишен мъж. Мога само да кажа, че никога, никога не знаеш дали ще се случи трагедия в живота ти или в семейството ти, но тази възможност да бъдеш донор на органи, тя ни спаси, спаси нашето семейство".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    6 9 Отговор
    Боцнали са се заедно.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    БОГ да го прости МИР на ДУШАТА му