Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 12:28 5 982 8

Какво прави днес най-мразената участничка в "Ергенът" - Людмила?

  • людмила-
  • ергенът-
  • участничка-
  • риалити-
  • хейт

Люси се превърна в най-мразената участничка в романтичното риалити заради хапливите си коментари и физиономии, които социалните мрежи помнят много добре

Людмила от "Ергенът" безспорно се превърна в едно от най-мразените и оплювани момичета в интернет пространството по време на излъчването на първия сезон на "Ергенът". Мацката търсеше любовта в шоуто, както и малко слава, но се срещна с вълна от негативни коментари и мемета, осмиващи поведението ѝ в риалити предаването, най-вече дължащи се на жлъчните ѝ коментари и обиди към други участнички.

Людмила обаче доказа многократно, че не се впечатлява от хейтърските коментари по свой адрес. Още тогава тя без да го приема много лично, влезе в ролята на злодей.

Трябва да ѝ се признае, че умее да отговаря хитро и винаги е готова да се защити от нападките. "Аз съм с добра душа, но с тази уста...", наскоро Люси сподели тези думи на стори в Instagram, а те я описват много точно.

Днес обаче Люси е доста далеч от популярността, която имаше. Не е ясно и дали най-сетне е открила любовта на живота си, защото не споделя абсолютно нищо, което дори да намеква, че има мъж в живота си. Напълно възможно е мацката да е много потайна и да пази тези моменти само за себе си и близките хора около нея.

Иначе мацката продължава да развива бизнеса си с продажба на дрехи и аксесоари. Пътешества, но предимно из страната и поддържа връзка с някои от момичетата от шоуто. Най-близка е с Благовеста Бонбонова, която пък сега е на екзотична ваканция с Венета от Дупница. Люси също така често рекламира продукти на различни брандове, а това означава, че и нейната инфлуенсърска кариера се развива добре, пише Vbox.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ергена Виктор

    13 1 Отговор
    Какво прави ? Бара си кра
  • 2 аааааа

    10 0 Отговор
    Пак нищо.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мъШ

    9 0 Отговор
    Ми e-beе cъ Фrъ3о, кво да прай
  • 5 12345677

    8 0 Отговор
    кавали преди , кавали сега , кавали вовеки !
  • 6 Мимчят

    10 0 Отговор
    Какво ни занимавате още с тия отк.....ки...
  • 7 ха, ха

    15 0 Отговор
    Тази грозилка имаща се за гОлЕмото добро утро преди време беше участничка в предаването по БНТ-Последният печели.Отпадна още в първи кръг без да отговори правилно дори и на един въпрос.Иначе купува парцалки от Алиекспрес и ги препродава на заблудени оФци,като 99.99% с такива /бизнеси/.И Венетка пияндурката и онази без гащите са и приятелки-Кажи ми кои са ти приятелите,за да ти кажа какъв си.
  • 8 Озадачен

    6 0 Отговор
    Как може да наричате това БОСТАНСКО ПЛАШИЛО мацка?!Отрова капеше от всяка пора на тялото й,не заслужава и една статия по свой адрес!На такива за да се справиш с тях е достатъчно да спреш да им обръщаш внимание,стига с тая медуза горгона!