Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 12:58 16 208 37

Актьорът Васил Драганов оклевети бившата си жена, тя му отвърна

  • васил драганов-
  • андреа драганова-
  • съпруга-
  • бивша съпруга-
  • домашно насилие-
  • брак-
  • развод-
  • деца

След разказа на актьора, съдържащ интимни подробности за брака им, бившата му жена Андреа наруши мълчанието си и разкри неща, които е премълчавала дълги години

"Жена ми Андреа си изнесе багажа от къщи, без да ме предупреди, докато бях с децата на море. Пренесе се при своя приятел. Той е по-възрастен от мен кебапчия. Прилича на дядо. Държи скара в нашия квартал. И сега е бременна от него."

С тези думи популярният комик Васил Драганов разказва подробности за бившата си съпруга, пише България днес.

По думите му самият той е запознал половинката си с майстора на печените мръвки. Драганов се оплака още, че бившата му съпруга дори подала жалба, че е упражнил насилие върху нея.

"Стигна се до съд, сестра ѝ беше основен свидетел, но тя не е присъствала на никаква подобна случка. Затова след 6 месеца ходене по мъките съдът ме оправда и реши децата да останат при мен", повдига завесата над семейната война актьорът.

Едно от главните действащи лица в "Комиците" довери, че въпреки огромното разочарование все още имал чувства към съпругата си, която по неговите думи е изоставила семейството им.

"В момента нямам личен живот. Цялото ми време е посветено на децата. Живея за тях. Ето, сега съм завел Давид във Велинград. Много ми е тежко, но независимо че сърцето ми не може да я забрави, няма да я приема обратно, ако в един момент реши да се върне. Защото ще бъде много мъчително, невъзможно да я гледам с това чуждо дете", жалва се Драганов.

Актьорът също така твърди, че е подложен на силен финансов натиск от Андреа и новия ѝ възлюбен.

"Искат да ми вземат колите, апартамента... А благодарение на моята заплата от театъра изплатихме кредита си вместо за десет години за седем. Но бившата ми жена се прави, че нищо не помни. Когато се оженихме, тя беше още студентка и не е внасяла нищо в семейния бюджет", уточнява актьорът.

Васил Драганов разказва, че бившата му съпруга била манипулирана от кебапчията, заради което го смятала за божество. "Той ми е разказвал, че не е бил с жена от пет години. И Андреа беше първата, която се хвана на въдицата му. Разбирам да беше млад, хубавец, заможен или направил нещо добро за обществото, тогава щях да приема някак по-лесно нещата. Но да предпочете бивш безработен човек, това умът ми не го побира", недоумява Васил Драганов.

За капак бившата му половинка развързала кесията си за скараджията, който според известния комик "е много хитър човек". Купила му кола, платила за капиталния ремонт на жилището му, правела му скъпи подаръци... Кварталният съблазнител се опитвал да я изманипулира и да тегли голям кредит, разказва още пред вестника Драганов.

"Андреа се видя с пари, след като баща ѝ продаде имот във Владая и раздели парите между нея и сестра ѝ", обясни разточителството на бившата си актьорът. Той каза още, че експоловинката му се променила много по време на пандемията. В съда, казва той, се доказало, че заради натрапчивите ѝ мисли семейната атмосфера се влошила.

"Тогава започна да си повтаря непрекъснато като мантра някакви молитви. И това не беше никак приятно", не крие огорчението си топкомикът. Той не скри, че е много обиден на Андреа, защото проектирала върху него "комплекса за малоценност" на новия си възлюбен.

"Тя като че ли престана изобщо да ме възприема реално."Кой си ти? Никой не те познава! За какво се мислиш, че си известен ли?", такива неща ми повтаряше още преди да напусне дома ни. А всъщност е била настройвана от кебапчията", убеден е Васил Драганов. Актьорът от "Столичани в повече" се радва само на едно - че сериозните семейни проблеми не са се отразили на професионалните му изяви.

"Държа се, вече дойдох на себе си, не е лесно, но заради децата и любимата си професия ще превъзмогна всичко", зарича се Драганов.

Изповедта на актьора обаче срещна своята опозиция с откровенията на самата Андреа, която реагира остро на разказите му и публикува в профила си във Фейсбук своя версия на събитията, които силно се различават от неговата.

Тя потвърждава, че е била жертва на системен емоционален и физически тормоз, за който е избрала да си мълчи в името на добруването на децата им. Андреа споделя, че публикациите за нея, описана като жена, "забременяла от кварталния кебапчия" са изключително унизителни и откровена лъжа.

Тя разказва още, че не е могла да види децата си, които са били скрити от нея повече от година от страна на Драганов, а полицията не е направила нищо по въпроса. Премълчала е много през годините в името на децата си, но днес решава да разкрие дори малка част от кошмарните взаимоотношения и манипулация, на които е била жертва през годините.

Андреа разкрива, че днес е различна, променена към добро, защото най-накрая е взела живота си в ръце и се е дистанцирала от човека, който я е тормозил. Лъчът щастие в живота ѝ в момента е това, че е влюбена в нов човек, от когото чака дете.

Цялата ѝ публикация вижте тук:


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 19 Отговор
    ЗЛАТО ТЪРСАЧКА

    Коментиран от #21

  • 2 И аз така

    29 13 Отговор
    Абе то вярно, че без нищо, човек няма да си намери друг, ама тоя като го гледам какъв смотльо е, не ми се вярва да я е тормозил физически.

    Коментиран от #28

  • 3 Той

    33 15 Отговор
    пък големия красавец и "мъжкар" ?!

    Коментиран от #7

  • 4 Антикомуне

    54 11 Отговор
    Значи,тя била малтретирана и децата били скрити.Коя майка ще си остави децата и няма да ги вужда година и нещо???
    Чудно ми е ,как така съда е присъдил децата на бащата,обикновенно е обратно,явно майката или се е отказала от децата си или не я слуша главата и за това съда е взел правилното решение.
    След като е имало дело и Тя не е доказала ,че е била малтретирана и децата са присъдени на бащата,явно е гнила ябълка.Да си живурка с кебпчията.

    Коментиран от #29

  • 5 Типично

    20 7 Отговор
    Га ядоа кифтеата не риваа, а сига ривът, а !?
  • 6 ЛиБеРаст

    42 10 Отговор
    Докато страдала за децата и била психически сломена, лееекинко забременяла, между другото. Либетастията набра пълна сила! Живот едновременно на много писти!
  • 7 Това

    37 14 Отговор

    До коментар #3 от "Той":

    Леките жени , много се сдухвате , като се разбере . Съдбата ви е еднаква - само надолу , към тинята !
  • 8 ха, ха

    34 8 Отговор
    Хайде и този окачи непраното семейно бельо в медииното пространство. Преди време имаше публикации,че биел и тормозил съпругата си.Никоя жена не бяга от добър живот.

    Коментиран от #9

  • 9 Народна мъдрост

    32 4 Отговор

    До коментар #8 от "ха, ха":

    Пчелата от меда не бяга !

    Коментиран от #10

  • 10 Пчелата

    31 7 Отговор

    До коментар #9 от "Народна мъдрост":

    Работи , за разлика от жените , които паразитират !
  • 11 Бацо прецедател

    17 3 Отговор
    Ега, тоа е гулем пич бе! Показа си рогите пред цела Фадмакиа деа,евала!
  • 12 Фъки

    27 13 Отговор
    Жена му лъже. На живо е и доста грозна. За жалост Васил не е сполучил на жена.
  • 13 УАУ

    9 1 Отговор
    Каква драма леле,леле !
  • 14 Йоцо

    25 15 Отговор
    Независимо каква е била жената, това е майката на децата ти. Да говориш така за нея е ДОЛНО.

    МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ САМО ДОЛЕН ЧОВЕК, ЧОВЕК БЕЗ ЧЕСТ.

    Коментиран от #15, #23

  • 15 Тая па

    19 7 Отговор

    До коментар #14 от "Йоцо":

    Джентълмените са такива са само към дамите! Долните ..... никой не ги уважава ! Дори другите жени !

    Коментиран от #17

  • 16 Логично

    26 4 Отговор
    Сигурно на кебабчията ,кебабчето му е по-голямо.
  • 17 Йоцо

    21 8 Отговор

    До коментар #15 от "Тая па":

    Нещо не си разбрал, пич.

    Тук не става дума дали смешникът уважава жена си, а дали уважава себе си. Очевидно е, че този клоун не уважава себе си. Нормално е да се очаква такова нещо - все пак е клоун по професия.

    Коментиран от #18

  • 18 Докато

    11 3 Отговор

    До коментар #17 от "Йоцо":

    Търсете оправдания на долните ..... по джендърски , винаги ще ви правят льохави , но благородни. Заради рогата де .
  • 19 Тома

    11 4 Отговор
    Кебапчия васко ама не можеш да му смогнеш на тековете
  • 20 пацо

    13 2 Отговор
    чукалета иска да се чука 2 не и стигат
  • 21 Ром Бакарди

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вий утново сте прав. Как саму блика ут вас чист мозак. ДОВИЖДАНЕ
  • 22 Е кво толкова?

    15 0 Отговор
    Да се разведат и без селски истории.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Додо

    21 3 Отговор
    Понеже много страдала за децата си и забременяла,смях,смях,смях!!!!
  • 25 Титу

    13 0 Отговор
    Няма нищо драматично разделят се и всеки по пътя си.
  • 26 авокадо

    14 6 Отговор
    Прецедент е съдът да оставя децата на бащата, тоест в случая очевидно става дума за жена завършен и съвършен боклук, на която може да се оставят само кебапчета. Съвет към актьора - намери си добър адвокат и оная ще си остане само със спаруженото кебапче.
  • 27 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 0 Отговор
    от адвокат знам,че най голяма вражда има при развод на съпрузи,после са при делби между брат сестра или сестри ,братя!Та истината както винаги е ...по средата!
  • 28 Ми така

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "И аз така":

    Тихата вода е най-дълбока, то от такива да се плашиш
  • 29 Офф

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Антикомуне":

    Живеем в държава в която ако ти е силна ракията не на бащата ами и на комшията ще присъдят децата
  • 30 Валери

    8 3 Отговор
    От казаното е видно едно:да оттегли жалбата за домашно насилие,да я изгони от жилището и да ѝ вземе децата.С любезното съдействие на куп хора.Жалкото е,че хиляди жени в България са като нея,жалко е ,че Апостола се жертва за ,, равенство между хората"
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Мамино златно

    4 2 Отговор
    Щом е зарязала артист за да тръгне с кебапчия пиши я виновна.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Факт

    4 3 Отговор
    Тя обичала децата си и не искала да ги мести от дома им. Отишла при кебапчето,който бил без Доминик и му купила гарсониера,а той я забременял.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Всички разпътници - все жертви на

    1 2 Отговор
    Домашно насилие! Как пък една не каза, че е напуснала мъжа си, просто щото много я сърби! И то толкова много, че иска няколко чесала да я чешат едновременно! А насилието на мъжа й се състои в това, че не е съгласен с тая работа! Ама хич! А, бе, аман от назадничави мъже!
    Но, той съдът, винаги защитава напредничавите жени! Също както и престъпниците! Така, де - права имат хората, не могат да им ги нарушат!