Last news in Fakti

20 Февруари, 2023 07:00 9 818 0

Дневен хороскоп за 20.02.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за учене за Раците

Дневен хороскоп за 20.02.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Добър ден да докажете качествата си на медиум, все пак не прекалявайте, това може да ви се отрази зле – не е изключено да получите силно главоболие. Опитайте се през почивните дни да не мислите за работа, това би ви затормозило допълнително.

Телец

Ако можете днес да прекарате у дома, в прегръдките на любим човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази възможност, пак гледайте да си останете у дома или поне прекарайте в най-тесен семеен кръг – ще се почувствате наистина обичани.

Близнаци

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си през март, макар и само мислени.

Рак

Идеален ден за учене, дори да не ходите на училище. Днес ще запомняте и осмисляте много по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно, речта ви ще се лее омайна и сладка.

Лъв

Имате да свършите толкова много неща, че не е ясно дали ще ви стигнат 24-те часа на денонощието. Не прекалявайте все пак, степенувайте си задачите и не разпилявайте енергията си в празни приказки. Физическата ви батерия има нужда от презареждане.

Дева

Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, които се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега няма да успеете.

Везни

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Скорпион

Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.

Стрелец

Никога не се отказвайте от една мечта само заради времето, което ще отнеме, за да я осъществите. Времето така или иначе ще мине.

Козирог

Усмихването не означава непременно, че си щастлив. Понякога това означава просто, че си достатъчно силен.

Водолей

Едва ли ще можете да си останете задълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки; не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Риби

Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА