Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 08:52 2 434 4

Възрастна двойка издъхват едновременно след последен смс "Обичам те"

  • двойка-
  • семейство-
  • смс-
  • коронавирус-
  • есемес

Двамата били в една и съща болница, но в различни стаи

Възрастна двойка издъхват едновременно след последен смс "Обичам те" - 1
Снимкa: Shutterstock

Хариет и Върджил Уайтширт са били женени цели 45 щастливи години. Двойката (съответно на 62 и 66 години) живеела в Оклахома, където е посветила целия си живот, след вричането си един на друг, в грижа за семейството.

Пет от техните внуци живеели с тях в дома им, а двамата винаги били насреща, когато са имали нужда от помощ.

В начало на пандемията от коронавирус се случило нещо, което шокирало целия свят. След това последвал фатален есемес "Обичам те" и нещо ужасно, което смълчало всички.

Хариет и Върджил били приети в болница в Оклахома, като и двамата не можели да си поемат въздух. Не след дълго били диагностицирани с коронавирус. Всички си мислели, че ще се оправят, включително и те самите.

Двамата били в една и съща болница, но в различни стаи. Те обаче не спрели да поддържат контакт чрез есемеси, с които се мотивирали да не се предават пред болестта.

"Ще преминем през това", непрестанно си повтаряли те.

След един фатален есемес "Обичам те" обаче и двамата биват поставени на апаратно дишане за няколко дни. И двамата обаче не издържали и не могли да си вземат последно сбогом един с друг, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А можеше да

    4 3 Отговор
    е бидон и възлюблена...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 плевен

    9 7 Отговор
    Това не може да е вярно. Всички идиоти знаят, че няма Ковид 19.
  • 4 Простя копейкин

    5 3 Отговор
    Насила не можеш да ваксаш никого. Аз се ваксинирах доброволнл