Last news in Fakti

24 Февруари, 2023 13:31 5 929 10

10 години заедно празнуват Петко и Яна Димитрови

  • петко димитров-
  • яна димитрова-
  • семейство-
  • търси се

"След 10 години съм по-сигурен от всякога, че това е моят човек.", сподели бизнесменът в предаването "Търси се"

Бизнесменът Петко Димитров и съпругата му Яна гостуват в студиото на предаването "Търси се" през този уикенд. Тази година двойката празнува своя първи юбилей и по този повод в емоционален разговор Петко ще сподели:

"След 10 години съм по-сигурен от всякога, че това е моят човек. Дори дъха ѝ, миризмата ѝ... всичко е моето".

Най-емоционална ще бъде срещата с техните деца. Виктор - синът на Петко и бившата му жена и телевизионната водеща Мария Игнатова, ще нарече Яна своя "втора майка" и развълнувано ще разкаже за силната им връзка. Яна на свой ред ще допълни:

"Когато се запознахме, Виктор живееше при Петко. Беше на 5-6 годинки и веднага го обикнах. Той е едно от най-добрите същества, които познавам".

Малките братчета Доминик и Ян пък ще разкрият какви са любимите им занимания с батко им, кой е по-добрият кулинар вкъщи и кой е специалистът по смутита.

Важно признание относно големия си син и живота на трите деца заедно ще направи щастливият баща със сълзи на очи, а водещите Меги и Нели ще подготвят още една изненада за звездното семейство.

Какво имат да споделят родителите на Яна за голямата любов, устояла теста на времето, и за мястото на внуците в ежедневието им, кои са най-близките приятели на двойката и какво прави сестрата на Петко в Германия, ще стане ясно в новия епизод на "Търси се" по bTV.

Опознайте романтичния свят на Петко и Яна Димитрови в "Търси се" - тази неделя (26 февруари) от 12:30 ч. по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРЕС

    23 1 Отговор
    Тези пък кои са,и какво ни интересува дали въобще съществуват.
  • 2 БеГемот

    25 1 Отговор
    Човешки недоразумения...кич ,фалш и чалга!
  • 3 кУмУнист

    15 1 Отговор
    А вчера комшията ми чичо Петко умря от цироза. Незнам дали това ви интересува, но предполагам и за онези за които е статията също не ви пука. А аз и жена ми август също ще направим 5 години заедно, само да си кажа.

    Коментиран от #7

  • 4 123456

    17 1 Отговор
    Добре се ориентира това танцьорче - лепна се за Бизнесмена , още шоумена и си уреди дните! Няма нужда да се слага на 1000 дедки ...

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Бай Ламби

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "123456":

    Те старите българи отдавна са го казали: "Русо гладно няма!" както и "Богат грозен няма!"
  • 6 Има си

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "123456":

    и опит от Италия...... Иначе на Балкана в Троянско !
  • 7 Минго

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "кУмУнист":

    Напраоо си младоженец! Живи и здрави да сте!
  • 8 Ицо

    18 1 Отговор
    Тоя Петко, от както го гледах в "Черешката на тортата" много ми падна в очите ( не, че преди това е бил високо ). Такива тъпи изказвания направи, а жена му само се усмихва и не смее нищо да каже. Голямо семейство , няма що.
  • 9 Патурко

    11 0 Отговор
    Петко беше раболебно и мазнещо се момченце на паркинга, където паркираха главните мутри на една една от групировките! Харесаха понеже слушка и е готов на всичко само и само да е около тях! Назначиха го управител на чалга заведението и изведнъж и той стана бизнесмен и най-вече се изказва че е Съдружник милия на мутрите! Все пак е началник на една от пералните им София! Сега в новия си клуб 33 и майка жална, но той пък за сметка на това има самочувствие на мастит бизнесмен, макар да е момче за всичко знаете на кого! Всичко е фалшиво н този мушморок, но това е друга тема! Това да се натрапват такива мишльоци е нормално за бг медиите, аз да има хляб и зрелища за малограмотното население!
  • 10 И двамата

    2 0 Отговор
    са отврат.