Last news in Fakti

26 Февруари, 2023 17:33 25 176 38

Соня Васи във война с братя Аргирови

  • соня васи-
  • братя аргирови

"Приключвам с тези хора! Никога повече няма да спомена техните имена! Тотални лицемери!"- с тези думи Соня Васи

Нова война беше поведена в родния шоубизнес преди дни. Ударът дойде от Съединените щати, а неговата цел са на най-популярните близнаци у нас - Благовест и Светослав Аргирови. Нападна ги тяхната вече бивша дружка Соня Васи. Тя обвини дуото, че е напълнило цели 8 страници в биографичната си книга с лъжи по неин адрес.

“Приключвам с тези хора! Никога повече няма да спомена техните имена! Тотални лицемери!”- с тези думи Соня Васи изригна пред седмичника “Филтър”, след като бе запитана дали е чела биографичната книга на братя Аргирови, в която се споменава и за нея. Блондинката, която доскоро показваше само топли чувства към близнаците, с които преди години беше много близка, този път демонстрира съвсем различно отношение. Според нея всичко, което те са написали по неин адрес в книгата си, е пълна лъжа.

"Първите им думи са, че съм им била домашна прислужница! Нищо от това, което разказват за моя живот, не е вярно. Използвали ca дори името на баща ми, който е покойник, с измислени истории. Пишат за мъже, с които уж съм била спала, а те нито са ми били в леглото, нито знаят дали това е варно”, коментира Соня Васи. Тя е обидена и защото братята твърдят, че не е имала успех в Щатите.

“Добре, аз питам, ако не бях успяла, щяхте ли да отделите 8 страници във вашата книга, за да пишете за мен. Окей, те си мислят, че аз не съм успяла. Но аз съм първата българка, снимала се в Playboy, първата българка, дала интервю на Лари Кинг, и още много други неща мога да кажа. Като съм си идвала с групата ми в България, съм правила концерти и съм събирала 5000 души публика. И не съм канила братя Аргирови", пали се Соня.

Близнаците твърдят, че преди години тя е нахлула в дома им, молейки ги да я приберат само за да е близо до тях. “Доведе я Жоро Захариев, Бог да го прости, тогава беше директор продукция в БНТ. Познавахме я от “Мелодия на годината”, представиха ни я Иван Лечев и Владо от „Сигнал". Та една вечер, направо в полунощ, пристигна с един куфар заедно с Жоро. Каза: Само да съм около вас! Ще чистя, ще готвя, ще пера..." Е това не го правеше”, спомнят си братята.

Още преди 9 години Васи разказва, че е спала и с двамата братя. Влюбила се в тях, когато била 12-годишна. Нямало как да определи точно по кого си пада, защото не ги различавала. Едва 14-годишна се появила на прага им. Първо била гадже на Благовест, а след това и на Светослав. Благовест разказва, че са били гаджета и с Милена Славова, която пък твърди, че никога не е ревнувала от Соня Васи. Милена продължава да е в идеални отношения с братята.

Преди години Васи разказваше, че нито за нея било проблем да спи и с двамата близнаци, нито за тях. Когато пътували за концерти, те ѝ оставали малко пари, за да не умре от глад, докато се върнат, спомня си самата тя. Квартирата им край софийската Сточна гара била толкова мизерна, че нямала дори баня. Налагало се до се къпят при съседката. Когато изхарчела парите, оставени от близнаците, тогавашната тийнейджърка тичала пак при съседката - този път, за да се нахрани. Най-трудно било, когато звездите били на турне в Русия. Налагало се съседката с месеци да храни момичето. Това продължило цели 4 години. На 18-годишна възраст Соня най-накрая дошла на себе си и решила да сложи край на креватните истории с близнаците и да се изнесе от дома им.

Тя твърди, че изрично е помолила братята да не я споменават в автобиографията си, защото била човек на настоящето и бъдещето, а не на миналото. Те уж обещали да не пишат за нея, а написали цели 8 страници.

Дали блондинката може да се разглежда като успешна личност, или не, е въпрос на гледна точка. Самата тя вижда себе си като успял човек.

Преди 6 години обаче преживява кошмар, когато майка ѝ умира. Васи се прибира в България, за да я погребе. Остава тук само два дни, а при завръщането си в САЩ я посреща дъщеря ѝ Бриана, която тогава е 13-годишна. Била бяла като платно, а вратът ѝ бил изкривен. Майката веднага я води на лекар и им казват, че детето има изкривен гръбначен стълб. Соня обаче настоява за още изследвания и в крайна сметка се установява, че проблемът не е изкривяване, а тумор на гръбначния стълб.

Още на следващия ден направили операция на момичето, а след две го-дини - и втора. В момента 19-годишната вече Бриана живеела с две метални пръчки и 24 болта по гръбначния стълб, твърди майка ѝ. Въпреки това момичето не само водело нормален начин на живот, но и играело тенис.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да правим Любов бе,

    35 30 Отговор
    Да обединим Родината с едно-Голямо-простете за чуздицата Суинг Парти,стига война,да мрътУхрите,ние сме за СОНЯ(Аргиров Брадърс) ги пращаме в мариупул
  • 2 дед

    137 27 Отговор
    Те на младини я аздеха като кътър и направо и скъсаха трътката, сега изведнъж станали лицемери.
    Кога яде салама не рева. Даже не знаеше чии салам яде, важното беше да лапа. Омекнаха им саламите и станаха лицемери. Еее...

    Коментиран от #4

  • 3 Незнайко

    94 32 Отговор
    Коя пък е тая световно неизвестната Соня Васи?

    Коментиран от #5

  • 4 Тия от малки

    70 11 Отговор

    До коментар #2 от "дед":

    са се "уважавали" само един-друг това не е тайна
  • 5 Избърши жълтото

    39 16 Отговор

    До коментар #3 от "Незнайко":

    около устенцето и си трай
  • 6 Нищо

    44 2 Отговор
    неизвестно !
  • 7 Братя Аргирови

    39 12 Отговор
    винаги са обичали само братя Айгърови(който не знае какво е Айгър,да провери в речника)
  • 8 БАРС

    93 22 Отговор
    А защо до сега не са арестувани двамата брятя за педофилия .Та сперед писаното то тя вече ги е оплила в кревата вече на 14 когато е била та то си е чиста педофилия.Тая госпожа не съм и почетател а тия двамата не мога да ги гледам па камо ли да ги слушам изобщо и тримата какви музиканти могат бъдат нито един хит нямат А тая си спомням май че е била мутреса към ВИС

    Коментиран от #19

  • 9 Ммм...да

    40 15 Отговор
    Истината винаги боли.
  • 10 ПУ.РУ.ФИЛИ,

    77 15 Отговор
    Това се е случвало
    Преди 1989година
    Та КЪДЕ са ви комунистическите
    Морал и нравствени ценности,А😀
    Апропо...това ако беше в америка
    Тия двамата(.........19+.......)
    Още щяха да са „дует”женски
    На латински и антиамерикански
    Затворнически...ПРОДУ ЦЕНТИ😱
  • 11 Само питам

    92 11 Отговор
    Ако е била 14-годишна когато се е сношавал с двамата братя и с всички съседи, това не е ли престъпление и педофилия ?
  • 12 мееее двеееееееее

    92 18 Отговор
    тая дъртата ра3порeтинa да не се е сетила след 40 години че близнаците са я ползвали за учебна кола?
  • 13 Сандо

    61 21 Отговор
    Я,тая овца била жива.Че помни ли я някой още?
  • 14 ХАХАХА

    68 5 Отговор
    Отврат! И тя и те! Междудругото кой от младото чалгапоколение би чело такава книга?
  • 15 Рашо

    74 16 Отговор
    Тази как помни кой и кога я е рендосвал?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Санчо

    73 7 Отговор
    На тези двамата самозвани пичове във Варна преди години им викахме сестри Аргирови
  • 18 Мнение

    46 5 Отговор
    Га ядахте шведски кюфтаци и се доклецвахте добре беше нали?
  • 19 По НК

    28 12 Отговор

    До коментар #8 от "БАРС":

    Доколкото си спомням преди години четох НК, не е престъпление, когато отношението се е случило с лице навършило 14 год. и с неговото съгласие.
  • 20 грозна история

    83 6 Отговор
    Един от учителите ни каза веднъж на момчетата в класа, че истинските мъже никога не трябва да се хвалят с такива неща. Колко е бил прав!

    Коментиран от #32

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Тропал

    48 11 Отговор
    Много са грозни тези двамата
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Готин

    49 5 Отговор
    Спомням си как бръмчеше всяка вечер по Витошка и обираше погледите с розовият анцуг.
    На истина беше хубавица и интереса към нея беше голям. Бяхме млади и живеехме щастливи и с усмивка.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Да бе да

    30 13 Отговор
    Готино е човек да се върне в миналото 😘
    На една нова година бях в Шведския ! Затвориха рано ... Към 2 часа ! Много хора бяха там тази нощ , футболисти певци актьори !
    Единственото място което беше отворено след това беше механата и всички се запътиха на там ! Когато чакахме да ни пуснат в подножието до вратата , Соня се появи с един от двамата Аргировци 🤘! Беше наистина зашеметяваща и хората около мен не бяха " кои да е" ( само пример , гибона сурвакаше всички за кинти😂)
    Близнака който беше с нея и настъпа шлифера по стълбите. , тя се обърна и го зашлеви 😅 не знам колко близки са били , но беше трагнично за гледане от близко !
    После в Ел Ей , живееше в къщата на Васил Илиев !
    Тя никога не е била лъжица за устата на пловдивските братя 🤭 просто различни категории😁

    И не , не съм участник там ! Ни бих искал .... Беше наистина яка

    Коментиран от #29

  • 29 Трътлю

    34 5 Отговор

    До коментар #28 от "Да бе да":

    Очевидно те са били, хм, ‘лъжица’ за нейната уста. Иначе онзи Бай Тошов ‘хайлайф’, си беше една първенюшка комплексарщина. Те затова, както и ние, се спасиха по Европа и Америка. Чак сега някои се връщат да си харчат пенсиите тук.

    Коментиран от #36

  • 30 накратко

    35 6 Отговор
    жалка мypвенскa "трагедия"
  • 31 Спомен

    15 5 Отговор
    Навремето се носеше слух, че били виетнамци, а не българи. Страната ни беше пълна тогава с виетнамци. Тогава имаше Спогодба за сътрудничество в областта на работната сила у нас и са работили 28 хиляди души от Виетнам.

    Коментиран от #34

  • 32 Заварчик

    21 6 Отговор

    До коментар #20 от "грозна история":

    Наистина е отвратително и под достойнството на мъж стабиляга да обсъжда женорята, с които е спал. Ако ги обсъждаш явно не си уверен в себе си, че си харесван пич и затова се самоизтъкваш. Явно братята са хора с комплекси... Мисля си, че жените са по -склонни да си разказват "любовните" истории с някой мъж, който просто се е отнесъл снизходително към тях и им е обърнал минималното внимание, свързано с малко гимнастика. Но съм срещал такива типове дето се тупат по гърдите "с тая съм спал". Ето, и тия братя, при това вече възрастни, явно не са се научили на някои житейски правила? Кофтито е, че понякога от такова "минимално" внимание към жени, може да има гадни последици, да си оставил някакви лъжливи надежди и да се чудиш как да бягаш, но и що годе да не стъпчиш егото на мадамата. За мен лично най-добрия вариант на измъкване е аз да бъда "прелъстения и изоставения". Всъщност, може би, и за жените това е един щадящ начин за "измъкване"?
  • 33 Пиер

    12 2 Отговор
    Във война е с тях, щото двамата Аргирови са меки китки и не искали да правят сандвич с г-жа Васи, тоест не искали да я посещават в пещерата и в шоколадената фабрика!
  • 34 Петър

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Спомен":

    Какви глупости пишеш, виетнамците не са били тука през 1959 г.
  • 35 ха ха каква простотия

    8 3 Отговор
    Соня Васи спала и с двамата, щото не ги различавала. Ха ха.
  • 36 Да бе да

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Трътлю":

    "Очевидно те са били, хм, ‘лъжица’ за нейната уста. Иначе онзи Бай Тошов ‘хайлайф’, си беше една първенюшка комплексарщина. Те затова, както и ние, се спасиха по Европа и Америка. Чак сега някои се връщат да си харчат пенсиите тук."
    😁
    Такъв " хайлайф" такъв живяхме. , нямахме много избор 😅
    Рано ми е за пенсия още , но се радвам че някои се връщат !
    И не твърдя че някой от братята не имал участие там ! Мисля живяха заедно по едно време в някаква къщичка в Хаджи Димитър !
    Провинциалисти сър🤭 шегувам се разбира се🤘
  • 37 Тъй то

    4 0 Отговор
    Вече са дърти и не могат да я оправят и тя изтрещя иска си нищо ,че и тя е дърта
  • 38 Пловдивчанка

    1 2 Отговор
    Тази Соня Васи,сама им се набутала,а сега лиши били...А от нея какво певица ли,модел ли..доста активна страна е била..