Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 16:45 3 057 4

Нов удар за кралското семейство: Принц Андрю подготвя мемоари

  • принц андрю-
  • мемоари-
  • принц хари-
  • кралско семейство-
  • бизнес-
  • благотворителност

По-малкият брат на краля следи внимателно кариерата на Хари

Нов удар за кралското семейство: Принц Андрю подготвя мемоари - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принц Андрю, който загуби всичките си военни чинове и титли, сега следи отблизо дейността на принц Хари и Меган Маркъл. Херцогът на Йорк се учи да живее извън кралския двор с надеждата да изгради нова кариера.

През декември стана известно, че Чарлз III е изгонил по-малкия си брат от Бъкингамския дворец. Кралят на Великобритания е забранил на опозорения принц Андрю да държи офис в лондонската си резиденция.

Херцогът на Йорк, очевидно, не е чакал допълнителни заповеди от монарха и сега внимателно разглежда живота на херцозите на Съсекс.

Според вътрешен човек по-малкият брат на краля се интересува от бизнес и благотворителност, пише Тialoto.bg. „Андрю е по-малко притеснен от загубата на титли и официални кралски роли, отколкото хората си мислят. Той мисли как да изгради нова кариера. Той следеше внимателно всичко, което Хари и Меган правеха в Америка“, каза източникът.

Съвсем скоро стана ясно, че той възнамерява да напише мемоари, подобно на принц Хари. По този начин братът на краля ще направи опит да възстанови лошата си репутация след приятелството му с Джефри Епщайн и обвинението в изнасилване на малолетната Вирджиния Джуфре.

Идеята едва ли се е харесала на кралския двор, но същевременно оттам вече имат опит с подобни скандали, покрай изявите на принц Хари и неговите мемоари.

Според източник близък до Андрю, той не е мислил за подобна идея преди смъртта на майка му Елизабет II, но също така се знае, че бившата му съпруга Сара Фъргюсън вече написа мемоари в две части – My Story Finding Sarah и има контакти с издателство и може да му съдейства в тези негови планове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зоран

    5 1 Отговор
    Кое от всички кралски семейства? Уточнявайте, не ги следя...
  • 2 Този

    10 0 Отговор
    Педофила брат на чарлз?
    Чарлз изневерява на Даяна с Камила.
    Това позорно семейство трябва да приключва, стига толкова.
    Хари дето шмъркал бяло и се обличал в нацист.
  • 3 Джефри Епщайн

    11 0 Отговор
    Пиши, Андрейчо, пиши!
  • 4 Идва им края,

    2 0 Отговор
    ясно е, но така и трябва - много грехове са извършили. И индивидуално, и като държава. Пример: бомбардираха София с "позволението" на вече мъртвата Елизабет.