Last news in Fakti

8 Септември, 2013 16:38 3 097 1

Силвестър Сталоун - жури на "Мис Вселена България 2013"

  • мис вселена-
  • силвестър сталоун

Юлиана Дончева и Жана Янева

В края на септември на престижния конкурс за красота "Мис Вселена България 2013" ще бъде избирана най-красивата българка.

Над 30 красавици ще се надпреварват на финала за бляскавата корона на "Мис Вселена 2013", който ще се проведе през ноември в руската столица.

Организаторите лично връчиха покана за участие в журито на холивудския актьор Селвестър Сталоун, който не е тайна, че е истински фен на българската красота.

На 22 септември 2013 г. журито на „Мис Вселена България” ще избере българската представителка, която ще има възможността, да представи страната ни в Москва.

Събитието у нас ще се проведе в столичен мол. За да оценяват кандидатките в състава на журито влизат още и стилната бизнесдама Юлияна Дончева,Мис Вселена България 2012 Жана Янева, Наско Лазаров - "Човек на 21 век", Мерлин Арно - световен шампион по лека атлетика за ветерани, както и д-р Валентин Павлов собственик на дентална клиника,изваял усмивката на Силвестър Столоун.

Победителката в бляскавия и реномиран конкурс ще се яви на финалния кръг на „Мис Вселена” („Miss Universe”), собственост на американския милиардер Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sujuka

    0 0 Отговор
    Кой е този Селвестер е?