Last news in Fakti

6 Март, 2023 12:45 3 783 19

NOVA реабилитира Андре Токев

  • андре токев-
  • нова телевизия-
  • hell's kitchen

Кулинарният гуру се завръща на екран в „Хелс Китчън” рамо до рамо с колегите си от първите сезони на „Мастършеф”

NOVA реабилитира шеф Андре Токев след присъдата за шофиране след употреба на алкохол, заради която той лежа в затвора. Кулинарният гуру се завръща на екран в „Хелс Китчън” рамо до рамо с колегите си от първите сезони на „Мастършеф” Виктор Ангелов и Петър Михалчев. Епизодите с участието на култовата тройка ще се излъчат следващата седмица, съобщиха от телевизията.

Феновете на кулинарните формати са във възторг от идеята на Нова телевизия да събере на екран тримата големи в бранша – Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев. „Уикенд” първи съобщи за това още преди два месеца, когато Михалчев публикува снимка от снимачния процес в „Кухнята на ада”. В сряда телевизията потвърди новината – кулинарните „тенори”, както ги нарекоха в NOVA, се завръщат заедно на екран, само че не в „Мастършеф”, а в „Хелс Китчън”. Те ще се изправят срещу 8 нови готвачи, които ще се борят за място във формата. По този начин NOVA събира най-големите кулинарни звезди в родния ефир – тримата от „Мастършеф” плюс колегата им шеф Иван Манчев, който раздава кулинарно правосъдие в „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята”. По ирония на съдбата трима от четиримата стават популярни в конкурентната bTV, която обаче ги изпусна.

„Кухнята на ада” тази година е доста по-различна в сравнение с преди. Не само че включи още шеф готвачи, освен основния водещ Виктор Ангелов, но е и доста по-забавна. Шеф Ангелов крещи все по-малко и все повече се смее и шегува, в действие е включен звезден отбор, който забавлява с чувство за хумор и интересни игри, а сега се дава шанс и на нови участници да влязат в играта в движение. По този начин, освен традиционната аудитория на предаването, пред екраните се събират и нови групи зрители. В bTV пък отдавна обявиха кастинг за нов сезон на „Мастършеф”, който обаче скоро няма да види бял свят. Телевизията все още не знае кого ще вкара в новото си жури, след като изгуби и Токев, и Михалчев, а последната им ракета-носител – Силвена Роу, напоследък също се увърта около NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    8 22 Отговор
    Това, че е допуснал грешки в личния живот не бива да се отразява на професионалният му. В БГ принципно като зачесат някого му съсипват живота, но Шефа има пари и се оттърва(за сега).
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Потрес

    26 3 Отговор
    До следващия бенгалски огън с джанти, наздраве!
  • 4 Иво

    26 6 Отговор
    Срамота.Ако този пияндурник имаше поне малко достойнство,щеше да се скрие завинаги.
  • 5 Да викат

    21 3 Отговор
    Пияната Божана от сървайвър
  • 6 Държава в

    20 3 Отговор
    Която по цял ден пишат за мутри готвачи ергени чалгари и това интересува много хора няма бъдеще.
  • 7 АБВ

    16 3 Отговор
    А не се съмнявам НОВА с пълни боклуци и подлоги
  • 8 Българин

    13 5 Отговор
    ДОЛЕН ПРЕСТЪПНИК ОСЪДЕН И ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЩЕ ГО ДАВАТ ПАК ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ......ВЪЗМУТИТЕЛНО.
    НИЕ НЕ ГЛЕДАМЕ НОВС ТЕЛЕВИЗИЯ.
    ГНУСНА РАБОТА.....ЗАТВОРНИЦИТЕ СТАНАХА ТЕЛЕВИЗИОННИ ЗВЕЗДИ ОО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.
  • 9 Никой

    7 1 Отговор
    Сложиха една мутра да управлява България ,че няма Нова тв. да ни навира пак " харизматични личности ". Това са великите ценности на българите . Винаги за пример на обществото ни служат такива личности, да ни осветяват тъмния път към небитието. Българин и ценности , един несъвършен идеал. Да, лошите имат право на реабилитация ,но не могат да ни служат като ориентир в живота, още повече натрапван медийно да рушат семейните ценности и морала в подрастващото поколение. Срам !
  • 10 Ей мишки

    4 13 Отговор
    Не плюите по Токев,защото не сте му на нивото всичките накуп
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тома

    6 2 Отговор
    Когато гледат хората токев веднага да се сещат за бай Ставри как го е възпитал строго
  • 13 Луд

    14 1 Отговор
    Какви са тия готвачи шефове? Сега готвачи ли са или шефове?
  • 14 Али Мутиев

    9 2 Отговор
    Токев е голям готвач! Хранеше целия отряд и е много сладак!
  • 15 тт6т6

    2 14 Отговор
    Какво плюете по Токев? Пълен хейт сте дръпнали, сякаш вие сте Дева Мария. Това, че вас не са ви осъдили, не значи, че не вършите нередни неща или сте нещо повече от него.
  • 16 сталинист

    7 9 Отговор
    погледнете физиономиите на тея от снимката,през соца ткива беха прибрани в лагерите, а сега ви натякват буламачите на тея битермиши и ви ги пробутват за звезди

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Коко

    8 0 Отговор
    В България има "Фетиш" да се толерират нарушителите на закона :)
    Затова няма правосъдие !
  • 19 ШЕФ

    5 0 Отговор
    Аман от "готвачи" по българските телевизии!
    Прости, малоумни, неадекватни хора с "нискочелни" професии ги издигат на пиедестал в българските телевизии !
    Как да го нарека това - ами просто простотията е навлязла напълно в българския живот.
    Простия народ иска да гледа само прости хора на екрана !