Last news in Fakti

7 Март, 2023 17:56 2 840 2

Джейк Джиленхол смая с нова мускулеста форма, изваяна за ролята на легендарен ММА боец (ВИДЕО)

  • джейк джиленхол-
  • актьор-
  • мускули-
  • мма боец-
  • тренировка-
  • филм

Актьорът ще изиграе Елууд Далтън, заради което трябваше да натрупа доста мускули

Джейк Джиленхол смая с нова мускулеста форма, изваяна за ролята на легендарен ММА боец (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Джейк Джиленхол ще се превъплъти в образа на бившия боец от ММА Елууд Далтън в предстоящото рестартиране на класическия филм от 80-те години "Road House" и за целта демонстрира напълно променена визия, пише БГНЕС.

Номинираният за "Оскар" актьор наскоро засне сцена за филма по време на събитие на UFC в T-Mobile Arena в Лас Вегас. На кадрите, заснети от събитието и впоследствие качени в официалния акаунт в Twitter на MMA Junkie, звездата показва новата си страховита фигура пред зрителите.



По време на инсценираното претегляне актьорът предизвика бурни възгласи от огромната тълпа. След като дикторът обяви официалното му тегло от 84 кг, Джейк Джиленхол слезе от кантара, за да се ръкува с президента на ММА Дана Уайт. Бившият боец на UFC играе Джак Харис, съперник на героя на Джейк Джиленхол във филма. След като се качи на кантара, за да се претегли, двамата с Джиленхол се изправиха един срещу друг в типичния за преди двубоя стил, разменяйки си предизвикателни слова.

Това не е първият път, в който актьорът трупа мускули за филмова роля. Преди това изпълнителят се преобрази за участието си в "Принцът на Персия" и боксовата драма "Southpaw".

Наскоро Amazon Studios отбеляза невероятен успех с друг филм за бойци на тепиха „Creed 3“, като трилогията събра над 50 млн. долара през дебютния си уикенд. Предстои да разберем дали „Road House“ може да достигне успеха на лентата с Майкъл Би Джордън.

Оригиналният "Крайпътна къща" има умерен успех в боксофиса, като печели 30 млн. долара с бюджет за продукцията от 15 млн. долара. Във филма Патрик Суейзи играе твърдия Далтън. Филмът е режисиран от Роуди Херингтън по сценарий на Хилари Хенкин и излиза по кината на 19 май 1989 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Енчо

    2 1 Отговор
    Дейна Уайт, искахте да кажете.
  • 2 Анонимен

    4 2 Отговор
    Има нещо много противно в него.