Last news in Fakti

8 Март, 2023 11:45 3 641 11

Филип Буков напусна "Сървайвър" заради здравословен проблем

  • филип буков-
  • сървайвър-
  • напуснал-
  • здравословен проблем

Актьорът призова съплеменниците си да загърбят своите различия в името на играта

Филип Буков с тъга се раздели със своите съплеменници в "Сървайвър" и призова да загърбят своите различия в името на играта.

"Очаквах да се върна обратно в играта, но за съжаление се оказа, че имам сърдечен проблем, който се е отключил по време на участието ми в предаването. Ако остана, е възможно той да се задълбочи и да остави отпечатък върху целия ми живот“ – коментира Филип за състоянието си.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor BG (@survivor_bg)

В изминалите дни актьорът припадна няколко пъти по време на оспорваната надпревара, провеждаща се в Доминиканската република. Наложи се да постъпи в болница, където лекарите му оказаха помощ.

Явно обаче състоянието му е наложило той да сложи край на играта. Феновете на състезанието са много тъжни, защото много от тях коментираха, че гледат шоуто само заради Буков.

Други пък предложиха той да замени Ваня Джаферович като водещ, пише woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е видя се,химията не компенсира

    7 5 Отговор
    Здравите Български Гени
  • 2 Соваж бейби

    10 0 Отговор
    Защо изобщо се дават пари на боклука за такива безмислени предавания ?Как е възможно от България посред зима да се водят хора в тропиците това е като шок термик ,отключват се много алергии за които не е предполагал ,може и да се е натъкнал на някой тропипески кокошинки които са опасни и докторите все още не са разбрали .
  • 3 Сандански

    11 1 Отговор
    Бе каква химия, ръцете и краката са му като на жена.

    Просто не е издържаш на гладуването. Това не е за всеки.

    А и като си толкова изчистен е отврат да не ядеш, буквално ходиш като призрак.
  • 4 ааа

    13 0 Отговор
    онзи ден писахте, че печели Сървайвър...
  • 5 Големанов

    7 0 Отговор
    Че избраните за участие не минават ли медицински изследвания /прегледи преди да ги пратят за 3 месеца в "жунглата"? Много безотговорно.

    Коментиран от #7

  • 6 Мисля

    7 1 Отговор
    Че такава е била договорката! Да се покаже за малко да поповдигне интереса и толкова!Има ли някой да мисли че в този тип предавания нещо се случва без режисура! Погледнете Капките-какво ще пеят е решено предварително и не не само !
  • 7 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Големанов":

    Много наивен въпрос !България е страна на големите възможности можеш да си купиш диплома,шофьорска книжка ти за такава "дреболия"си писал ?!.Възможно е само ковид тест защото е задължителен и пак не е сигурно.Ганчо знае как се дава пари без никой да види на когото трябва,все пак е джунгла не са в хотел с 5 звезди в цивилизацията.
  • 8 Моньо

    8 1 Отговор
    Абе няма ли да махнат водещия Ваньо Джаферович, води все едно слушам първокласник на изпит по диктовка....
  • 9 Иванов

    4 1 Отговор
    Безмислено предаване и все участници които са със високоплатени професии,лакомията край няма че и по три часа предпочитам бригада нов дом да въртят и комиците от първото поне нещо се научава
  • 10 Аватар

    1 3 Отговор
    Аман от тоя! Кафа! Само дето още не е потекъл от водомера!
  • 11 aнтифен

    3 0 Отговор
    А нали го лансирахте за победител.Хората още тогава писаха, че нещо не е добре здравословно, просто климатът не му понася, какво смешно има тук