Last news in Fakti

9 Март, 2023 11:57 5 687 24

Учители дрогирали Парис Хилтън, за да я изнасилват

  • парис хилтън-
  • учители-
  • дрога-
  • наркотици-
  • изнасилване

Звездата разказва за тежките си тийнейджърски години в нова автобиографична книга

Учители дрогирали Парис Хилтън, за да я изнасилват  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Парис Хилтън разказва подробно за сексуалното насилие над нея в мемоарната си книга. Риалити звездата си спомня за травмиращото минало, за да сподели опита си и да бъде от полза на родители, чиито деца са застрашени от това да преживеят същото в училище.

Блондинката признава, че е имала безброй изпитания в училището в американския щат Юта, където я пратили, защото е имала бурно тийнейджърство. Там тя била дрогирана от учители, за да я насилят и не помни нищо, пише Tialoto.bg.

„Каквото и да ми даваха, ме караше да се чувствам сякаш главата ми е отделена от тялото ми“, пише Хилтън.

В книгата си Парис разказва за пореден път как в нейното училище всички красиви момичета били тормозени от по-възрастните. Ала тя не можела да събере сили и да се оплаче на родителите си, защото нямало да ѝ повярват.

„Мисля, че това бяха слаби хора от външния свят, мъже и жени, които се възползваха от властта, която имаха над нас“, продължава тя.

Блондинката живее в четири различни интерната, в които става жертва на системно малтретиране и сексуално насилие. Накрая тя става на 18 и завършва, желаейки да избяга далеч от служителите, които я заплашвали непрекъснато. Ето защо през 2021 г. Хилтън е една от известните личности, настояващи за реформи в детските заведения по време на събитие във Вашингтон.

В своите профили в социалните мрежи известната бизнесдама разкри, че остават по-малко от две седмици до пускането на нейната биография на пазара.

„Въпреки че част от мен е нервна да сподели повече от историята на живота си, отколкото когато и да било преди, аз съм толкова горда от личното си пътуване и от това как превърнах болката си в цел, за да направя положително въздействие и да реформирам проблемната тийнейджърска индустрия. Без значение кой сте или през какво преминавате, едно нещо знам със сигурност – никога не е твърде късно да говорите и да се борите за положителна промяна. Кой знае, може просто да приемете 7 закона на държавата и да промените живота на хиляди деца“, пише тя онлайн.

Звездата сподели галерия от снимки, на които държи плакати с цитати срещу насилието над деца в училищата.

В края на февруари Парис призна, че известният продуцент Харви Уайнстийн, който излежава няколко присъди за сексуален тормоз, я приклещил в тоалетна и за малко да я изнасили. Инцидентът станал в хотел през 2000 г., когато Уайнстийн поканил звездата на кастинг.

„Той се приближи към нашата маса и каза: „О, искаш ли да станеш актриса?“. Аз отвърнах: „Да, наистина искам да участвам във филм“. Бях тийнейджърка, така че бях впечатлена от него. Казах си: „О, Боже, Харви Уайнстийн е толкова готин!“. След това той ме покани в хотелската си стая, за да прочета репликите от произволен сценарий, но аз не желаех да оставам с него насаме и така и не отидох“, разказа тя пред британското издание на Glamour.

След като влязла в тоалетната, Хилтън била последвана от Харви, който блъскал по вратата и я питал дали още иска да бъде звезда. Накрая охраната се намесила и звездата си отдъхнала.

Въпреки преживяното, Парис премълчала за случилото се подобно на много от неговите жертви, защото тогава продуцентът имал много силно влияние в шоубизнеса.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамммммм

    34 4 Отговор
    Това ако и половината да е истина -доказва до какво дъно са ударили американците....Тяхното общество е тотално болно-...ама тотално....

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Соваж бейби

    22 2 Отговор
    Из дневниците на едно богато глезено дете което си умира от скука,явно принц Хари е новият чалендж за луди писатели или под действие на опияти !Това момиче от години не е много читаво,ревеше в гардероба си сред куп скъпи неща как била бита от сестра и колко нещастна се чувства ?!Какво да кажат деца които не са яли с дни или не учат защото родителите им нямат пари?Въпросната дама имаше шоу по Нетфликс ,В кухнята с Парис Хилън готви с ръкавици от дантела или сатен?!Влиза в магазин хр.стоки с рокля от котюр за приеми и гала вечеря...?!Ами помогнете му на това объркано момиче бе доктори ,психолози нали сте най добри в САЩ !
  • 3 Соваж бейби

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дамммммм":

    Изобщо не може да е вярно баща и до сега да ги беше наредил между стените в хотелите си с бетон!
  • 4 оня с коня

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дамммммм":

    хамериканци!!!
  • 5 ДеБойДе

    10 1 Отговор
    Тя и сега главата й не си е на мястото.
  • 6 За протокола

    10 0 Отговор
    Няма идея, кое истина, кое лъжа, но щом има "кауза за децата" , ще я призная, ако се опълчи на "демократичните" перверзници, които в момента се чудят, как да изтръгнат контрола върху децата от родителите и да го дадат на групи хора в училищата, които да ги трансформират т. е. без/полово променят и пускат по веригата "психолози", фармацефти, хирурзи!

    Коментиран от #7

  • 7 Соваж бейби

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "За протокола":

    Това е друг много голям проблем!Не знам хората не виждат ли и не искат да се борят срещу това ?Има психолози в училищата които наблюдават някой дете уязвимо ли е или не ?и започват да го работят да се подложи на експеримент !!Как е възможно дете на 6 години или 9/10 ако ще на 18 да знае какво иска ,първо си дете ,после пубертета те клати и хормоните се бият в човешкото тяло !Такива хора които го правят и такива които разрешават трябва да бъдат съдени за криминално престъпление !Леко написано притеснявам се заради цензурата и не искам да прекалявам ,но не виждам хората да са се стреснали явно не им пука за децата им не знам ?
  • 8 Фики

    2 0 Отговор
    Това преди или следпорнофилма е
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Готин

    0 0 Отговор
    Събина, сигурно си имаш име то на дядо ти Съби?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Готин

    0 0 Отговор
    Голям майтап се заформи с МОД. Карайте все така. Важното е ,че ме четете
  • 24 Готин

    1 0 Отговор
    Сега остава Събина Андреева да обясни, кое е любопитното в статията и, и адмирира ли действията на тази "VIP" персона с нисък морал.