9 Март, 2023 12:45 2 819 6

Шарън Стоун: Загубих попечителството над сина си заради „Първичен инстинкт"

  • шарън стоун-
  • първичен инстинкт-
  • попечителство-
  • син-
  • болка-
  • загуба

64-годишната актриса разказа за последиците от филма от 1992 г.

Шарън Стоун погледна назад към емоционалната щета, която ролята ѝ в "Първичен инстинкт" ѝ донесла - върху живота ѝ като майка.

64-годишната актриса се появи в тазседмичния подкаст епизод на "Маса за двама" с Брус Бози, представен от "iHeartMedia" и "Air Mail". Тя разказа за последиците от филма от 1992 г., като най-голямата и драматична била загубата на попечителство над сина ѝ.

"Съдията попита моето дете, моето мъничко момченце: "Знаеш ли, че майка ти прави секс филми?". Това е вид злоупотреба от системата, която смяташе, че може да прецени какъв родител съм, понеже играя в този филм", сподели Стоун.

"Сега хората се разхождат без дрехи нонстоп по телевизия, а зрителите видяха за около една шестнадесета от секундата моята голота - и хайде, загубих попечителството над детето си".

Стоун, която има трима сина - Куин, на 16, Леърд, на 17, и Роан на 22 години, добави, че случката буквално разбила сърцето ѝ и тя физически не била добре, пише life.dir.bg.

"Озовах се в клиниката Майо с допълнителни сърдечни удари в горната и долната камера на сърцето си. Тази история наистина "разби" сърцето ми", споделя още сексапилната блондинка със завидно IQ.

Това не е първият път, когато актрисата говори за трудностите при работата по "Първичен инстинкт". Стоун разказа пред "The ​​New Yorker" в интервю миналата година как снимането на филма се отразило на всички.

Даде пример с режисьора Пол Верховен, който се озовал в болница. "Синусът му се спука и кръвотечението от носа му не спираше", каза Стоун.

Тя продължи: "Сега хората се разхождат и показват интимните си части в Netflix, но в онези години това, което правехме, беше много ново. Това беше игрален филм за голямо студио и имахме голота, секс, хомосексуалност, всички неща, които в моята ера нарушаваха нормите".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Абсурдистан

    8 9 Отговор
    Но ти се услади хонорара, нали!

    Коментиран от #3

  • 3 Съби

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абсурдистан":

    Ти живееш в абсурдистан веееееее
  • 4 цербер

    0 0 Отговор
    Шарън Стоун погледна назад в живота си,към емоционалната щета, която ролята ѝ във филма "Първичен инстинкт" ѝ е донесла - върху живота ѝ като майка.
  • 5 цербер

    0 0 Отговор
    "Сега хората се разхождат без дрехи нон-стоп по телевизиите,
  • 6 лют пипер

    0 0 Отговор
    Куин- на 16.....Защо Куин,а не Кинг? Куин означава кралица.