Last news in Fakti

11 Март, 2023 10:32 2 470 1

Иво Аръков разголи душата си и сподели много лични неща (ВИДЕО)

  • иво аръков-
  • подкаст

Без никакви притеснения той говори и за скандалната си раздяла с Мика Стоичкова

Актьорът и водещ Иво Аръков разголи душата си пред Красимир Красимиров в подкаста "Не съм такъв човек", където показа и завидно чувство за хумор. Забавният актьор показа истинското си лице и не скри, че не харесва какъв човек е бил преди. Но пък има обяснение защо се е държал така и защо са го мразили и нападали.

Аръков за първи път коментира новината, че съвсем скоро ще става баща за първи път и какво си е помислил, когато приятелката му е оставила теста за бременност на възглавницата до него.

Без никакви притеснения той говори и за скандалната си раздяла с Мика Стоичкова и как странични хора са им се бъркали в отношенията, за да стигнат до раздяла.

Оказа се, че Иво Аръков се интересува изключително много езотерика и впечатли с разсъждения на тази тема, както и със заветите на Ванга, които знае наизуст. Говорим си открито и за музикалната му кариера и ще тръгне ли на участия по дискотеките.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    1 0 Отговор
    дали горепосочения индивид сам си плаща да го рекламират в медията, или си има спонсор, евентуално спонсорка