Last news in Fakti

13 Март, 2023 12:31 32 721 4

Март ще изненада 2 зодии с дъжд от пари

  • пари-
  • финанси-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • астрология

Финансови постъпления очакват два зодиакални знака през втората половина от март

Март ще изненада 2 зодии с дъжд от пари - 1
Снимка: Shutterstock

През март месец ни чакат много астрологични събития, които ще повлияят положително на живота на някои хора. Юпитер и Венера, които са символ за богатство и просперитет в астрологията, са в чудесна позиция, пише jenata.blitz.bg.

През втората половина на месеца, според експертите, именно това ще удари едно рамо на представителите на два зодиакални знака. Те ще могат да се нарекат късметлиите на Зодиака, понеже реки от пари буквално ще потекат към джобовете им. Идва период на изгодни сделки и инвестиции, важно е първо да премислят нещата.

Телец

Телците ще успеят да сложат точка на дългогодишни проблеми, свързани с парите. Звездите казват, че те ще разполагат със солидна сума през втората половина на месец март, но източникът на парите ще е непредсказуем. Получаването му ще е еднократно, но ще е достатъчно за решаването на натрупаните проблеми и липсата на средства.

Звездите съветват да подходите отговорно към разпределението на сумата.

Лъв

Март месец за Лъвовете е много продуктивен, но заедно с това и изключително натоварен. Буквално няма да намирате време за себе си, семейството и приятелите си, но това ще бъде наистина доста щедро възнаградено.

Астролозите казват, че през втората половина на месец представителите на тази зодия ще направят доста изгодни покупки. Става дума за големи придобивки - акции, имоти, ново превозно средство. Може да получите някакъв ценен подарък, който е много скъп, от близък за вас човек.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калина украинката от бокал

    15 1 Отговор
    Март ще изненада хората с болни глави с призовка за психиатричното, например шефа на факти грантаджия номер едно
  • 2 Несмезодии

    11 0 Отговор
    Тъй върви светът! Лъжа и пари на тая пуста земя царуват!
  • 3 Исторически парк

    2 0 Отговор
    Само минималнозаплатниците се надяват на зодии за пари 😏
  • 4 Аз,врачанката

    3 0 Отговор
    Защо ни занимавате с тези глупости,като няма нищо вярно в това,което го пишете?