Last news in Fakti

18 Март, 2023 19:53 3 024 3

Професионални фотографи разкриха тайната на блестящите снимки от червения килим

  • фотография-
  • фотограф-
  • модел-
  • позиране-
  • червен килим-
  • звезди-
  • тайни

Фотографите разказаха как позират звездите, за да изглеждат максимално добре на официални събития

Професионални фотографи разкриха тайната на блестящите снимки от червения килим - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Професионалните фотографи Алън Ди Уест и Макс Чизоти разкриха някои тайни за перфектните снимки на знаменитости по червения килим. Съответният материал се появи на сайта на „Дейли мейл”.

Двамата казаха, че куп знаменитости репетират редовно пред огледалото как ще излязат и ще се държат на килима. В същото време, щом излязат, се опитват да реагират спокойно на виковете на фотографите, за да гледат в тяхната посока. От своя страна всеки фотограф знае, че е необходимо да се движи с обекта, за да установи зрителен контакт с него, допълва БГНЕС.

Освен това според Уест повечето звезди, които не обичат да носят тесни дрехи, не слагат ръце на бедрата си, когато позират. Въпреки това, тези, които предпочитат да носят рокли с цепки за значими церемонии, трябва да изнесат напред крака си.

Уест открои знаменитости, които често могат да бъдат видени в тоалети с шлейф. Той обясни, че те постоянно го изтикват назад, за да покажат обувките. В някои случаи наблизо има дизайнер, който се грижи подгъвът да не се мачка и да не предизвиква смущение.

На свой ред Чизоти заяви, че правилната стойка е ключов елемент при позирането. Той насочи вниманието на читателите към ефектни тоалети, например на британската актриса Флорънс Пю. Чизоти уточни още, че заставайки пред камерата, не можете да скриете едната ръка зад гърба си и да вдигнете високо глава. „Никой не иска да види носа ви“, поясни фотографът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 психо патката

    10 5 Отговор
    дето сама си ампутира ци цата

    Коментиран от #3

  • 2 Ставаа

    4 0 Отговор
    Аз няма да пристигна там. Да позират както искат
  • 3 Легенда

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "психо патката":

    И главата да си ампутира пак ще е секс символ.