Last news in Fakti

13 Септември, 2013 12:18 2 159 0

Черил Коул се сдоби с рога

  • черил коул-
  • певица-
  • рога-
  • татуист

Нико Хуртадо нарисува певицата с кралски дрехи и стърчащи рога

Певицата Черил Коул се появи на рисунка… с рога, благодарение на известният татуист Нико Хуртадо, който преди няколко месеца нашари задните части на Коул с рози.

Освен с татуировки, татуистът се занимава и с рисуване, като последната му творба е именно с лика на брюнетката, на който тя е с рога.

Картината, която Хуртадо показва, изобразява Коул с кралски одежди и еленови израстъци на главата.  Някои смятат, че вдъхновението идва от факта, че Черил беше дълго време рогоноска, тъй като бившият ѝ съпруг футболистът Ашли Коул постоянно ѝ изневеряваше, което стана причина и за разтрогване на брака им.

Картината на Черил  стана публично достояние, благодарение на нейния автор.

„Ако се чудите къде се загубих през последните няколко часа, рисувах усилено, за да завърша това. Скоро пак ще се завърна към татуировките, но беше освежаващо да прекарам известно време в друга среда", написа под фотоса татуистът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА