Last news in Fakti

13 Септември, 2013 13:13 2 185 1

Кейт Мидълтън сияе на наградите Tusk Conservation

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • сияе-
  • херцогиня

Това бе първата публична изява на Мидълтън след разждането

Със сияйна усмивка, херцозите на Кембридж преминаха по червения килим за наградите Tusk Conservation, присъждани от асоциацията за защита на дивите животни Tusk Trust, съобщи в. "Дейли експрес".

Принц Уилям връчи две награди  и сподели, че със съпругата му имат свое собствено "бебе лъв".

Кейт Мидълтън не се е появявала на публично събитие от изписването й от лондонската болницата "Сейнт Мери" на 23 юли тази година след раждането на принц Джордж, освен когато през септември придружи съпруга си на официално събитие в Уелс.

Херцогинята на Кембридж смая присъстващите със сияйния си вид, облечена в дълга до земята сребристо - сива рокля с пайети и ниска талия, дело на Джени Пакам, съчетана със сандали на платформа в цвят шампанско на Джими Чу.

"За нас с Катрин е истинско удоволствие да бъдем тук тази вечер в подкрепа на кауза, която никога не е била по-скъпа на сърцата ни, отколкото сега. Както знаете, наскоро станахме родители – на бебе, чиито глас е сравним с ръмженето на лъв. Това всъщност е първата ни вечер без него, така че молим да ни извините, ако ни видите да хвърляме скришни погледи към мобилните телефони, за да проверим дали всичко е наред у дома", каза Уилям.

"Подобно на всички наскоро станали родители мислите ни неизбежно са насочени към света, в който нашето дете ще живее. Не можем да си представим, че родените през последните няколко месеца деца ще израснат в свят, в чиято естествена среда повече няма да има носорози. Съществува реална опасност нашите деца никога да не усетят магията от срещата с носорог. Същото се отнася и за нашия малък Джордж, когото с Катрин при първа възможност искаме да запознаем с Източна Африка - място, което и двамата познаваме и обичаме", допълни херцогът на Кембридж.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sujuka

    0 0 Отговор
    Да сияе, да сияе, колко да сияе...2 мокри кърпички и че и махнем 80% от сиянието