Необходими продукти:
- Шепа прясна рукола и градинска салата;
- ½ лимон;
- 50 грама нахут от буркан;
- 170 грама пилешки гърди;
- ½ червен лук;
- 6-7 чери домати;
- Щипка сол;
- Щипка черен пипер.
Начин на приготвяне:
Посолете и поръсете с черен пипер пилето и го запържете в тиган. Докато пилето се пече, сложете в чиния руколата и градинската салата, добавете нарязания лук, нахута и чери доматите.
Когато пилето е готово, нарежете го на ивици, добавете го в чинията, посолете по желание и капнете няколко капки лимон, пише trafficnews.bg.
Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Алибегов
10:11 21.03.2023