Last news in Fakti

21 Март, 2023 10:45 1 142 13

Графа подготвя мащабен концерт на стадион "Васил Левски"

  • владимир ампов-графа-
  • концерт-
  • национален стадион васил левски-
  • музика

Владимир Ампов ще се опита да напълни националния стадион, след като вече направи това с "Арена Армеец"

Графа подготвя мащабен концерт на стадион "Васил Левски" - 1
Снимка: Facebook

Националният стадион "Васил Левски" от няколко години не е бил арена на музикално събитие, но ето че той отново ще стане сцена на концерт - и то на български изпълнител. Владимир Ампов-Графа обяви, че ще пее там на 30 септември. Той вече е пълнил с публика най-голямата зала на закрито - "Арена София" (тогава "Арена Армеец") през 2017 г.

Графа обяви новата си мащабна цел, като се появи на малка сцена пред билборда на централния вход на стадиона и зарадва група фенове и минувачи. "Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион "Васил Левски" – с този кратък анонс той сподели събитието и в социалните мрежи.

Продажбата на билетите започва на 22 март в мрежата на Eventim, а най-бързите 3000 фенове ще могат да купят пропуските си за събитието на промоционални цени. Концертната програма ще е наситена с хитове като Drama Queen, "Невидим", "Дим да ме няма", "Да", "Ако има рай" и "Давам всичко за теб" - от различни етапи на продължаващата над три десетилетия музикална кариера на потомствения певец.

"Това е може би най-голямата крачка в моя музикален път и мисля, че я правя в точния момент. Феновете могат да очакват един епичен и грандиозен концерт, който не са виждали до този момент от мен. Нещо без аналог в българската поп музика. Обещаваме, че няма да ви разочароваме", каза Владимир Ампов – Графа пред bTV.

Преди дни певецът представи своя най-нов сингъл "Вековна гора" в сътрудничество със световноизвестния хор "Мистерията на българските гласове".

Стадион "Васил Левски" през годините е бил сцена за концертите на звезди като Мадона, AC/DC, "Металика", Роджър Уотърс, Джон Бон Джови и "Скорпиънс". Пълнили са го и чалга звезди като Азис и Лепа Брена, както и изявяващият се напоследък на политическата сцена Слави Трифонов с "Ку-ку бенд".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сила

    13 1 Отговор
    ГаФА е нУмер УНО...... тъй да знайте..... Металика, Диси, Стоунс, Моторхед и десетки други имат по малко издадени албуми..... ГаФА е ФЪРСТ за мама, тате, баба, дедо и стринка си Гина
  • 3 едвсев

    16 1 Отговор
    Тоя пък кои го е излъгал че е "граф"? Абсолютен цървул и бездарник, та покраи него и всички млади певци стават и те некадърни, понеже му ползват услугите. Цялото му "творчество" е такава блудкава боза и бездарие. Не граф а цървул.
  • 4 Ужас

    12 1 Отговор
    Тоя да не го излъга някой .... Роднините няма да му стигнат да напълни стадиона...
  • 5 Москвича

    1 10 Отговор
    Завистливи чалгари, Влади Ампов е певец, творец на музика за душата. Това е изкуство:


    Безумно искам те, Умирам и се раждам в теб. Очите ти по-сини от морев Обръщат всичко в мен. Копнея да те имам сега, да шепнем тайни в нощта. Не искам нищо друог от света Да си сгушена в мен,аз отдавна чаках те...

    Безумно искам те в този миг. Толкова по-силно искам те и от преди. Да можем времето да спрем за теб и мен...

    Коментиран от #6, #11

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сила

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Москвича":

    Имаше некъв лаф за циганката дето хвали.... ПРИПОМНИ МИ ГО
  • 12 нека

    3 0 Отговор
    се пробва момчето, всеки има право да пробва, и да се учи от грешките си, ако успее пък може да отиде веднага в Силвър Стар, и да си купи последния Майбах за ваше здраве, така че купувайте смело билети, той и Веско така вълк в овча кожа, пее лирично и сълзливо, но в същото време как обича паричките ви, понеже вие си мислете че е големия певец.
  • 13 Анонимен

    2 0 Отговор
    Като по - млад имаше песни, които се запомняха. Сега всичко му е еднообразно. Много меланхолия.