Last news in Fakti

21 Март, 2023 15:01 3 518 13

Евгени изправя две най-добри приятелки една срещу друга в "Ергенът"

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • риалити-
  • приятелки

Тази седмица зрителите отново ще станат свидетели на нарушени правила от страна на претендентките за сърцето на Евгени

Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ тази седмица по bTV. В сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. зрителите ще станат свидетели на бурни емоции, болезнени откровения и две целувки, които ще предизвикат изненадващ обрат във взаимоотношенията между участничките.

В сряда вечер (22 март) вечерният коктейл ще протече по нови правила, а момичетата няма да имат право да прекъсват срещите на Евгени в градината на имението. В откровен разговор с виртуоза една от претендентките ще бъде откровена до болка и ясно ще заяви неодобрението си към постъпката му по време на бала да пренебрегне „ученичките си“ и решението му да подари розата, предназначена за някоя от тях, на Валерия. Каква ще бъде реакцията на Евгени и дали „смелостта“ на девойката няма да предизвика сълзи от разочарование в очите ѝ?

По време на коктейла музикантът ще предприеме изненадващ ход и ще се настани между две от най-изявените претендентки за сърцето му. Има ли конкретна цел неговата постъпка, ще стане ясно в сряда от 21:00 ч. по bTV, когато зрителите ще станат свидетели и на едно неочаквано извинение. Вечерта ще завърши с поредната инфарктна Церемония на розата, в която харизматичният „ерген“ на България ще трябва да избира между две от най-близките приятелки в имението.

В четвъртък вечер (23 март) своята покана за романтична среща ще получи дама, която отдавна копнее за индивидуално усамотение с Евгени. По време на тяхната идилия виртуозът ще изненада своята избраница, вземайки нещата буквално „в свои ръце“. „Ергенът“ ще отведе дамата на специална вечеря в ресторанта на свой близък приятел, а неудържимото привличане помежду им ще стане повод за повече от горещ завършек на романтичното уединение.

Междувременно, останалите момичета в имението ще трябва да се изправят във физическо съревнование в басейн, пълен с първокачествена „нежно хидратираща и деликатно подхранваща кожата“ слуз. Наградата за победителката е първа лична „аудиенция“ с Евгени и изкачване в йерархията. Две от момичетата обаче ще решат да нарушат правилата, а това тяхно „неподчинение“ ще стане повод за истинска буря в имението на любовта.

Зрителите ще станат свидетели и на емоционален разговор между Евгени и Пам, в който тя ще му признае за най-голямото предателство в живота ѝ, което я е наранило до болка. Есеистката няма да успее да овладее емоциите си, а каква ще бъде реакцията на Евгени, предстои да разберем в четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Коктейлът ще бъде белязан от още една дългоочаквана целувка, която ще бъде запазена в тайна, а в края на вечерта предстои нова Церемония на розата, след която още една от претендентките ще трябва да се сбогува с Евгени.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕйГеейНи да заповяда на гости

    1 3 Отговор
    у Пиринска Македония ототдавна Му се Точим😘
  • 2 ех..

    8 0 Отговор
    ауу каква драма, какъв съспенс...
  • 3 123456

    2 0 Отговор
    не знам само дали ще доживея до четвъртък , за да го гледам 4-5 пъти . дано доживея и аз да гледам класно шоу ...
  • 4 Гейска работа

    12 0 Отговор
    Това публичен дом ли е?

    Коментиран от #13

  • 5 мани мани

    5 0 Отговор
    хубо де, така ли няма една анонимна па4а дет е била там и да напише тук или из разни други сайтове кво що?! ама то тия простакески новини не чатат закоту ни могъд, нъл тъй ва шунди4ки?
  • 6 Пакистанецът

    4 1 Отговор
    Накрая всичко, ще завърши по стара ромска традиция
  • 7 С интерес гледам предаването

    4 2 Отговор
    Много ме кефи , че има толкова кифли на едно място
  • 8 хихиххихихи

    8 0 Отговор
    Втрещи ме гротескната картина на натруфени и претенциозни дълги рокли, навлечени върху простовати жени, от чиито неестествено подпухнали устни се чуват възклицания "олелейй..", "малейй.." ...Ама вината не е на търсачките на силни усещания ... това режисьори, сценаристи ... да ги бяха понаучили на реч и обноски ...
  • 9 Ергенашко

    5 1 Отговор
    Тоз ерген една от участничките я бил ... излъгал, ти да видиш :)))
  • 10 Брат Румен Ралчев

    0 2 Отговор
    Аз пък немога да го вдигна и ще трябва да викна някой от арийците да ги оправи тия, точно как както оправят.
  • 11 Явор

    4 0 Отговор
    Факти, защо рекламирате тези грозни предавания и съвсем неморални. Много от вашите читатели не се интересуват от тях. Който иска да ги гледа, да направи сайт или група във Фейсбук. За мен е най-добре да престанат изобщо да се излъчват риалитита. Видяхме ги вече какво представляват и се наситихме на такива предавания.
  • 12 Явор

    2 0 Отговор
    Вие, коментиращите под новината, защо коментирате, като твърдите, че не гледате. Не ми отговаряйте, не ви питам, просто изразявам мнение и давам оценка. Какво?! Страх ви е от автора на новината, че ще ви трие коментарите ли?! Нещо такова има като че ли. Ето това е навсякъде. Има страхливи хора, които се отказват от правото си на собствено мнение. Нека авторката на новината изтрие коментара ми, ако ще, нека редакторите на сайта да забранят достъпа ми до него. Аз смятам това предаване за безобразно и смятам за позорно нещо, че сайт с претенции, че е сериозен политически и социален го рекламира. Не ме е страх и от мисирките, които правят четки на проамериканските партии у нас. Вас явно ви е страх много. Вас само от нископоставените не ви е страх; само пред тях сте много смели.
  • 13 Сийка

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гейска работа":

    Не, това са жени за продан!