21 Март, 2023 16:32 3 993 6

10 начина, по които мъжете казват "Обичам те" без думи

  • целувка-
  • любов-
  • обичам-
  • обич-
  • връзка-
  • мъж-
  • жена-
  • взаимоотношения

Влюбените мъже показват чрез различни жестове, че обичат истински жената до себе си

10 начина, по които мъжете казват "Обичам те" без думи - 1
Снимка: Shutterstock

Любовта може да се изрази по много начини, като всъщност малко от тях включват думите „Обичам те“. Хубаво е от време на време да чуваме тези думи, но е още по-хубаво да виждаме и усещаме тези малки жестове на любов, които означават много и говорят дори още по-красноречиво, пише в. Струма.

Как мъжете изразяват любовта си без да казват „Обичам те“?

1. Целувките му са дълги и страстни. Кой мъж би ви целунал сякаш не иска да ви пуска от прегръдките си, ако не ви обича наистина?

2. Приятелите му ви обичат. Когато успеете да влезете под кожата на един мъж и той се влюби дълбоко във вас, приятелите му също ви приемат. А ако това стане преди той да се влюби във вас, със сигурност ще възприеме позитивното влияние на приятелите си, които ви харесват.

3. Той харесва сближаването с вас. Ако си личи, че един мъж прави всичко възможно да ви опознае по-добре, да проникне в духовния ви свят и да разбере всичко за вас, той ви казва „обичам те“ косвено. Силният интерес, който мъжете проявяват най-често е продиктуван именно от дълбоки чувства, а не просто от сексуален интерес.

4. Усмихва се, след като ви целуне. Едно силно доказателство, че ви обича и няма нужда да казва каквото и да е.

5. Изслушва ви внимателно. Мъж, който обича половинката си се интересува от нея във всеки един възможен смисъл. Ако ви изслушва внимателно, с поведението си той казва „обичам те“.

6. Държи ви за ръка. Влюбените мъже го правят. Равнодушните – не.

7. Обажда се или ви пише без причина. Това означава, че постоянно мисли за вас.

8. Иска да прекарва време с вас. Само мъж, който ви обича и който се чувства силно привлечен от вас би пренебрегвал личните си интереси, за да е във вашата компания.

9. Често прави зрителен контакт с вас. Мъжът ви ви казва, че ви обича по този начин, като търси погледа ви, иска да ви гледа, да контактува с вас. Това е много добър знак за вас.

10. Прокарва пръсти в косата ви. Жест на нежност, който говори сам за себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 6 Отговор
    - Ако харесваш една жена -
    покажи й го ❗
    Като го види , тя или ще те хареса ,
    или ще си тръгне ❗

    / дедо Мъдьо/
  • 2 АВЕ...ВЪЗМОЖНО Е..ДА Е..И ТАКА...

    6 3 Отговор
    НО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ...ТОЙ КАЗВА ОБИЧАМ ТЕ С ДУМИ ИЛИ С ДЕЙСТВИЯ...А ТЯ...ГЛЕДА ДАЛИ ИМА ДЕБЕЛ ПОРТФЕЙЛ...АКО МЪЖЪТ Е ДЕБЕЛ...НО С ДЕБЕЛ ПОРТФЕЙЛ...НЯМА ПРОБЛЕМ И ТЯ "МНОООГО ГО ОБИЧА....ПРИМЕРИ МНОГО....ТАКА ЧЕЕ МОЖЕ ДА Е СЪС СИНИ ОЧИ И ДА ПРИЛИЧА НА АЛЕН ДЕЛОН...НО ТОВА В МНОГО СЛУЧАИ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ АКО ТОЙ НЯМА ПАРИ....ТОВА Е ИСТИНАТА...ПРОСТО СЕ ЧУДЯ НА ТАКИВА ЖЕНИ НЕ ГИ ЛИ Е ГНУС ДА БЪДАТ С ТАКИВА МЪЖЕ....НЕ ЧЕ НЕЩО ..АМА ВСЕ ПАК ...

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иван от Троян

    9 3 Отговор
    10 -те начина щете заведа на ваканция.
    пари за обувки,нова кола. нов апартамент, нови бижута,нов телефон, спа процедури, ремонт на тялото .ще те заведа на заведение,нова прическа .и т.н някой да допълни

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Момчил

    0 2 Отговор
    По точка 1 много бърка авторката - "Кой мъж би ви целувал страстно и дълго,освен ако не ви обича истински?" . Този, който иска да ви тури чушлето е доста по-вероятен отговор. За да ви пусне една жена ,която нещо се дърпа, натискате я с целувки и милувки.