15 Септември, 2013 11:56 4 184 0

Българин ударил 7 млн. евро джакпот в Гърция?

  • българин-
  • джакпот-
  • гърция-
  • граница-
  • фиш

Печелившият фиш е пуснат недалеч от ГКПП

Българин е възможно да е спечелил джакпота от 7 млн. евро, който падна тази седмица в съседна Гърция, съобщи ТВ7. Печелившият фиш е пуснат недалеч от българската граница в град Катоневрокопи, област Драма.

Според собствениците на пункта Павлос и Пинелопи Амарантиду не е изключено щастливецът да е българин, защото много нашенци са атакували градчето, което е само на няколко километра от ГКПП "Илинден". Сънародниците ни са пускали главно фишове от 30 и 50 евро. Късметлийският фиш е само за 1,5 евро.

"При нас живеят бедни хора и играят на дребно. Иска ми се да вярвам, че парите са отишли на правилното място", споделят семейство Амарантиду, чийто тото пункт се прочу в цяла Гърция с огромната печалба.

Най-вероятно името на щастливеца ще бъде запазено в тайна заради голямата печалба. Така или иначе тя е непотърсена до момента. Печелившите числа са: 4, 13, 24, 33, 35 и джокер 12.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА