Last news in Fakti

16 Септември, 2013 10:00 2 928 0

Бившите съпруги на Чарли Шийн са съседки

  • шийн-
  • съпруги-
  • мюлер-
  • къща

Брук Мюлер е единствената, която му създава проблеми

Проблемите за Чарли Шийн нямат край.  Бившите му съпруга  Брук Мюлер настоявала да ѝ купи къща в квартала на втората му съпруга Мълхоланд Естейт, предаде Female First.
 
Преди време Шийн взе имот на Денис и дъщерите им Сам и Лола там, като и самият той разполага с дом в квартала.
 
„Брук настояваше Чарли да ѝ купи къща в Мълхоланд Естейт. Тя каза, че не е честно Денис да има една, а тя не. След като се разведе с Чарли се превърна в нейна цел да се сдобие с още имот там. Брук обичаше да живее в този квартал, докато бяха семейство, защото там е много спокойно и съседите ѝ са от холивудския хайлайф", сподели източник, цитиран от Female First.

Последната година бе доста тежка за Мюлер, която влезе в рехабилитационна клиника, за да лекува зависимостта си към наркотиците и алкохола. Децата ѝ отидоха под попечителството на Денис, която на драго сърце се грижи за тях. 

Бившата съпруга така и не се е сдобила още с попечителството над близнаците си, но все пак успя да изнуди Шийн да ѝ купи къща, която тя не може да си позволи сама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА