Last news in Fakti

24 Март, 2023 13:45 1 106 3

Мъж се опита да нахлуе в дома на бременната Риана, за да ѝ предложи брак

  • риана-
  • дом-
  • нахлуване-
  • предложение за брак-
  • полиция

Той бил арестуван и отведен за разпит

Мъж се опита да нахлуе в дома на бременната Риана, за да ѝ предложи брак   - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Полицията била вдигната на крак, след като мъж се опитал да проникне в дома на бременната Риана. Причината за нахлуването му била да предложи брак на певицата.

Опитът му обаче очевидно бил неуспешен, защото мъжът бил арестуван и отведен за разпит в управлението на Лос Анджелис. Любопитното е, че непознатият е пътувал хиляди километри, като е бил път чак от Южна Каролина, за да се срещне с певицата и да ѝ отправи предложението за женитба.

Опитът му обаче бил неуспешен, тъй като екипът на Риана незабавно уведомил полицията за намеренията му и те го оковали в белезници и го отвели за разпит, където по-късно бил освободен, пише woman.bg. Той стигнал до алеята на Риана, където бил арестуван. Засега не става ясно дали самата Риана е била вкъщи, когато се е случил този инцидент.

Тази случка не е единствена, през 2018 година мъж на име Едуардо Леон беше арестуван, след като нахлу в дома звездата и я чакаше там повече от половин денонощие.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гретиния

    4 0 Отговор
    Тоя па аматьор !? Аз тая колко съм я оправял в банята , и то , докато беше млада , ама съм печен , и не се женя !
  • 2 истина ти казвам

    5 0 Отговор
    Па за кво му е крава с теле???
  • 3 Aлфа Bълкът

    3 0 Отговор
    Тя вече пробита лейка бе приятелю, отвсякъде тече!