28 Март, 2023 14:46 1 382 3

В Тайланд мериха сили по скоростно свиване на цигара с марихуана (ВИДЕО)

  • марихуана-
  • канабис-
  • състезание-
  • тайланд-
  • цигара

Надпреварата се проведе на остров Пукет

В Тайланд мериха сили по скоростно свиване на цигара с марихуана (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Пъргави пръсти и практика - това са най-важните условия за свиването на перфектната цигара с марихуана. Или поне така твърдят участниците в единственото по рода си състезание за скоростно свиване на цигара с лека дрога. Надпреварата се проведе на тайландския остров Пукет, след като страната стана първата в Югоизточна Азия, която легализира канабиса.

Под зорките погледи на екип от международни съдии победител в състезанието стана Ативат Джунмуангтаи. Той успя да свие един грам марихуана в перфектната цигара за 43 секунди, пише NOVA. Освен слава, Ативат получи и парична награда за постижението си в размер на 5000 бахта или 147 долара.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    9 0 Отговор
    Да се впише за олимпииски спорт
  • 2 ъгъл

    5 0 Отговор
    Защо в България не се легализира работата на магистралните работнички? Тия в Парлиамента какво се чешат и чакат юще? Разводите нарастват като брой ,деца не се раждат,отрицателна възрастимост на населението,обезлюдяване на цели области е налице. Възрастните хора вече са повече от младите.Докога ще чакат управляващите?
  • 3 завод

    2 3 Отговор
    На мене много не ми Пукет,мога да съблека жена за отрицателно време.