Last news in Fakti

10 Април, 2023 10:15 849 4

Елизабет Втора смятала, че любовта на Хари към Меган замъглява преценката му

  • принц хари и меган маркъл-
  • елизабет втора-
  • любов-
  • преценка

Това става ясно от нова книга

Елизабет Втора смятала, че любовта на Хари към Меган замъглява преценката му - 1
Снимка: Shutterstock

Покойната кралица Елизабет II е смятала, че внукът ѝ принц Хари е „толкова погълнат” от любовта си към Меган, че това „замъглява преценката му”, става ясно от нова книга, цитирана от Пи Ай мидиа/ДПА, предава БТА.

Кралицата също така наредила библиотеката в имението Сандрингам да бъде проверена за подслушвателни устройства през 2020 г. преди кризисната среща за „Мегкзит” - тя е била доста загрижена за опазването на личния живот при решаващия разговор с Хари, твърди авторът на книгата Робърт Джобсън.

В „Нашият крал” (Our King), разпространена с вестник „Дейли мейл” вчера, журналистът разкрива как принцесата на Уелс - Кейт, е смятала за „почти непоносима” съвместна разходка с Хари и Меган след смъртта на кралицата. Пред високопоставен служител в кралския двор тя казала, че публичната демонстрация на единство „е едно от най-трудните неща, които някога трябваше да направя”, тъй като двете семейства не са в добри отношения.

Уилям, Кейт, Меган и Хари поздравиха хора, събрали се пред замъка Уиндзор два дни след смъртта на Елизабет Втора през септември миналата година.

Разривът между братята и скандалното интервю на херцозите на Съсекс пред Опра Уинфри с обвиненията в расизъм срещу неназована кралска особа, както и твърденията, че Меган не получила помощ и Кейт е разплакала съпругата на Хари, предизвикаха смут в месеците и годините преди смъртта на кралицата.

Чарлз - тогавашният принц на Уелс, и Уилям решиха, че не могат да рискуват да останат отново насаме с Хари след интервюто пред Опра през март 2021 г., пише Джобсън.

Преди това Чарлз спрял да приема обажданията на по-малкия си син, а когато херцозите на Съсекс се преместиха в Калифорния, Хари го ругаел и многократно искал пари, сочат още твърденията.

Покойната кралица Елизабет II, силно привързана към внука си Хари, била уморена от неговите изблици и от „изпълнените с напрежение разговори между Хари и брат му, които понякога се водели в нейно присъствие”, казва авторът.

Според Джобсън, след като Хари и Меган започнали публично да критикуват монархията и членовете на семейството, „кралицата беше откровено озадачена от поведението на двойката и го определи като „доста лудо”.

„Тя смяташе, че внукът ѝ е „толкова погълнат” от любовта към съпругата си, че това „замъглява преценката му”.

През 2020 г. кралицата решава, че присъствието на Меган на срещата в Сандрингам чрез видеовръзка „не е необходимо”, тъй като Хари ще я представлява.

След смъртта на Елизабет Втора принц Хари разкри още за проблемните си отношения с кралското семейство в противоречив документален филм на Нетфликс и в автобиографията си „Резервен”.

Все още не е ясно дали херцозите на Съсекс ще присъстват на коронацията на крал Чарлз Трети следващия месец, въпреки че крайният срок за потвърждение на изпратената покана вече изтече, отбелязва ДПА.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Павел пенев

    4 0 Отговор
    Права е била Елизабет,но циганките омайват с любов и магии. Хари е прекрасно момче но не е подготвено за живота и умна преценка против мажоретки,проститутки и актриси.
  • 3 Мнение

    2 0 Отговор
    Меган е хитра и манипулативна жена, която е хванала наивния Хари и го е подчинила.
  • 4 Мдаа

    2 0 Отговор
    Меган е подла интригантка. На Хари ще му дойде акъла, но късно.