Last news in Fakti

23 Септември, 2013 11:53 3 768 1

Клип на Б.Т.Р. разтопи сърцата на рок феновете

  • б.т.р.-
  • клип-
  • "забравена нежност"-
  • феновете-
  • яна кузова-
  • димо алексиев

Актьорите Яна Кузова и Димо Алексиев с роли в най-красивото видео на групата

Новият клип на Б.Т.Р. „Забравената нежност” предизвика вълна на одобрение веднага след официалната си премиера в YouTube. Феновете буквално затрупаха с лични съобщения рокаджите. „Това е може би най-красивият ни клип досега”, коментира видеото Кирил Божков, който е автор на текста и музиката към парчето, а фронтменът Атанас Пенев добави, че историята в клипа разказва един кратък романс, споменът от който е останал за цял живот.

Видеото е снимано на едно от най-романтичните места в България - плаващите понтони в язовир Въча, а главните роли в любовната история играят добре познатите от сцената и екрана актьори Яна Кузова и Димо Алексиев. Режисьор е носителят на няколко награди на телевизия ММ и БГ Радио в категорията за най-добър видеоклип Александър Моллов, а кино визията е постигната с помощта на революционната камера α99.

Въпреки трудните условия за снимки, които изисквали придвижване с лодки в язовира, по време сесията царяла парти атмосфера и актьорите толкова се вживели в ролите си, че абсолютно непредвидено по сценарий скочили във водата. „Всички имахме задачи на терен – аз лично бях главният артелчик на БТР-а, защото се грижех за храната и напитките”, пошегува се Наско и добави: „На Киро пък му се падна задачата да сменя спуканата гума на буса под светлината на мобилни телефони на прибиране от снимките”.

Видеото към „Забравената нежност” можете да гледате на официалния канал на Б.Т.Р. в YouTube, а мейкингът на клипа е качен в канала на Александър Моллов – Mollov Pictures.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plamen Sladkarov

    0 0 Отговор
    Robards e