Last news in Fakti

15 Април, 2023 20:21 10 313 12

Любо Нейков стартира нов сериал по bTV

  • любо нейков-
  • сериал-
  • завръщане-
  • бтв-
  • поредица

В главната роля в новата поредица ще влезе актьорът Петър Антонов

Любо Нейков стартира нов сериал по bTV - 1
Снимка: БГНЕС

Любо Нейков се завръща в bTV с нов проект, който ще продуцира. Това е сериал с работно заглавие “Алфа", научи “Уикенд”. Сред малкото подробности, които се знаят за продукцията към момента, е, че в главната роля в нея влиза Петър Антонов.

Едрият комик, който е продуцент на новия сериал, отново работи с режисьора Димитър Митовски, с когото миналата година сътвори предаването “Дь Шоуто” - пълна излагация и срам за телевизията, която просъществува едва в рамките на няколко епизода и получи звучна негативна реакция. Любо Нейков обаче има дълга история в bTV, пълна и с успешни проекти. Ето защо от телевизията не са отказали да му дадат пореден шанс. Този път със сериал.

По информация на “Уикенд" проектът се обсъжда още от миналото лято, когато са проведени и кастингите за актьори в него.

Петър Антонов отсега се хвали с ролята си, като от време на време публикува в социалните мрежи кадри от снимачната площадка, обявявайки, че това е нов сериал, който ще тръгне скоро по bTV.

Актьорът е участвал и в друг проект на bTV - сериала „Мен не ме мислете". Преди няколко месеца бяха излъчени епизоди, в които той изпълнява ролята на бизнесмен с фикс идея да се ожени за главната героиня Яна, изиграна от Весела Бабинова. Продукцията е на Иван Христов и Андрей Арнаудов. Явно след нея Любо Нейков е видял хляб в актьора и го е наел за главна роля.

Антонов беше доста популярен у нас през 90-те както като актьор, така и като певец и стана истинска звезда след участието си във филма „Писмо до Америка", екраните през 2001-ва. После обаче емигрира и за 20 години далеч от страната ни хората го забравиха. Сега прави усилени опити за завръщане във фокуса на общественото внимание. Вече участва в доста театрални представления, а с предстоящия сериал, ако е успешен, най-вероятно ще си върне и славата сред масовата публика.

Актьорът е публикувал в социалните мрежи снимки с Мария Силвестър, която явно също ще участва в новата продукция, както и с младите актриси Виолина Доцева и Валентина Каролева. Доцева все ощe е непозната за масовата публика, а Каролева нашумя сред феновете на българското кино с ролята на майка си - Весела Тотева, във филма „Доза щастие". Каролева е снаха на починалия след злополука икономист Владимир Каролев. Постоянният ѝ адрес е в Лондон, но тя и семейството ѝ често са в България заради близките си и работата на актрисата.

„Алфа" ще бъде вторият сериал на Любо Нейков в bTV. Първият беше комедията „Столичани в повече", в която комикът изпълняваше една от главните роли. След това бе ангажиран в журито в шоуто на телевизията "България търси талант”, влезе и в последния сезон на медицинския сериал на Нова тв „Откраднат живот". Засега не е ясно дали ще участва в „Алфа" като актьор, или ще бъде само продуцент.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нашийник

    16 0 Отговор
    Имаш "проект"? Демек си архитект? Респект...
    Ама тая шия не е от туршия...
  • 2 ХАХАХА

    22 0 Отговор
    Фалша на актьорите играейки във филмите е толкова фрапиращ ,че отказват и малкото почитатели на български филми да ги гледат.
  • 3 Станимир

    23 1 Отговор
    Пак ли ще има публика на която се плаща да се смее и да подсказва на телевизионните зрители къде трябва да се смеят.Досега в бтв не съм гледал хубаво шоу или филм като изключим невероятния успех на испанския филм новите съседи.В бтв продължават да излъчват все интересни предавания как готвачи белят лук и ергени и моми които се обичат които мога да гледам ако в последните 20 години не съм гледал никаква телевизия.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Aлфа Bълкът

    10 1 Отговор
    Всичко стана Алфа, сменям ника на Г-н 3 Кила Мъ Ди!

    Коментиран от #9

  • 7 И този,

    13 0 Отговор
    Антонов,що не каже колко е
    наритан,за тези 20 год.,та сега
    иде с подвита опашка да ръси
    талант.Нейков е куп комплекси и
    малко талант.Някой му пише
    тъпизмите,а и той представя
    себе си,но не и продукцията.
    Обсебията е на мода- ежедневие сър.
  • 8 Гилмор

    6 0 Отговор
    Поредната боза …
  • 9 Стоян Александров

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Aлфа Bълкът":

    Вярбо е това, прая си то и цеца ловешка след следващия си фалит щв е Алфа цеца....не ти се ще ама ще така, факт...
  • 10 Любо

    6 1 Отговор
    Изхабен си!
    Енотипен!
    Вече не ставаш за нищо!
  • 11 Скефгобихеееал

    3 0 Отговор
    Забравяте как тоя шмекер вярваше в "науката" и искаше да се вассинирате за да го гледате и да може да си живее.
  • 12 Този

    3 0 Отговор
    алчен и лаком тюлен как още диша?