Last news in Fakti

16 Април, 2023 09:33 5 274 46

Анита Мейзер се нуждае от спешна животоспасяваща операция, моли за помощ

  • анита мейзер-
  • болница-
  • операция-
  • помощ

Сумата, която трябва да плати, за да спаси живота си, е непосилна за нея, а състоянието й е повече от сериозно

Преди няколко дни Анита Мейзер пусна снимки от болница в САЩ с текст: "Време е. Кръг 1", но без да уточни какво точно ѝ се случва и каква е причината да се намира в болничното заведение. Вече става ясно обаче, че тя се нуждае от спешна животоспасяваща операция заради спукване на силикона, пише БЛИЦ.

Но сумата, която трябва да плати, за да спаси живота си, е непосилна за Мейзер, а състоянието ѝ е повече от сериозно.

"На Великден стават чудеса. Моля се на Господ да отнесе моята молба за помощ към онези от вас, които чисто човешки ще се поставите на мое място и положение", така започва поста си в социалните мрежи миската.

Ето как продължава:

"Това съобщение е за онези приятели, познати, фенове и последователи на които им пука за мен и моето изключително сериозно здравословно състояние в момента ,вследствие най вече на прословутия ми силикон ! На първо четене, лекарите свързват моето цялостно неразположение имено с това и ми казаха експресно да ги подменя с нови или ако реша да ги намаля…

Намирам се в много деликатна ситуация и не исках да я споделям публично, но нямам никакъв друг избор. Всеки ден може да се окаже фатален и последен за мен…

След всевъзможни прегледи за притеснителното ми здравословно състояние се оказа, че на всичкото отгоре и десния ми имплант е спукан и трови организма ми от неизвестно точно от кога време и вече положението е много сериозно, дори живота ми е застрашен и това ми го казаха лекарите!

Чувствам се много зле не само физически, но и психически съм в положение в което осъзнавам , че не мога да се справя финансово с тази ситуация сама. Имам застраховка която не покрива подобна интервенция , не мога по никакъв начин да взема какъвто и да е кредит .. и трябва да се плати в кеш, money order и може би с карта напред, но не приемат чекове!! Няма изплащане, няма друга опция в моя случай!!!! - казвам го защото всичко вече съм направила и проверила. Затова се обръщам с надежда да получа помощ от онези от вас приятели, които искрено и от сърце ми съчувствате.

Приятели, Имам спешна нужда от вашата финансова помощ, казвам го открито защото сега ми се налага за голямо съжаление.

Знам, че е трудно да си представите, че нямам налични средства, но истината е че дори не мога да депозирам $2000 с която да запазя час за операция, а разликата от $12800 трябва да се плати веднага след като ми се даде ден и час. Общата сума от която имам спешна нужда е $14.800".

Не знам и как ще се справя с всички други разходи, докато се възстановя, защото няма да мога да правя нищо в Instagram, Facebook или да работя където и да е!

Господ знае и кой ще се грижи за мен поне първите дни докато съм на легло. Не е тайна за никой, че живея сама с моето кученце Тита.

Много съм притеснена от положението в което се намирам и реших да потърся вашата подкрепа. Нямам никакво време за чакане, но го правя защото нямам друг избор за момента и може да си отида от този свят неразбрана от хора, които не знаят какъв риск е да се стои със спукан силикон който токсикира всички органи от неизвестно време, плюс мозъка и костите.

Имам други здравословни последствия за които ще се погрижа веднага след като се възстановя от операцията ,защото ако реша да махна само силикона и ги намаля до толкова колкото са моите, цената е $ 18.900, а третата опция е над $35000 …

Прилагам всякакви документи на снимки. Ако решите да ми помогнете и искате още информация, ще ви я дам цялата от всевъзможни прегледи на лични, защото са много страници и няколко диска със скенери, 3D мамограм, ултрасаунд и т.н

На 11/03/2023 бях в спешен кабинет, но нищо не казах публично, защото пак си ударих главата, беше ми много лошо, всичко пак ме болеше и ми правиха скенер. Много ми прилоша и спрях да си почина на един частен паркинг и разтревожени менажерите са се обадили на полиция, а те от своя страна докараха линейка и ме натикаха насила в нея,но това е друга история с продължение …

На 4/4/23 бях пак в спешен кабинет във Флорида,с неописуеми болки в гърдите, гърба , световъртеж, болки в корема, бъбреци и още и още където слава на Бог установиха че имам - ruptured silicone, макар че са го описали - сейлин !

Токсикацията от силикона уврежда и мозъка и явно от това все съм дисбалансирана. Уж съм щяла да се оправя като махна спукания . Искрено вярвам в това.

Всеки долар е в плюс и ако събера цялата сума веднага ще ме оперират, ако не Господ да ми е на помощ Всеки ден е фатален от тук нататък за мен.

Моля от цялата си душа за вашето съдействие по най бързия начин ,ако искате да ми спасите живота. Колкото и да се срамувам да споделя състоянието в което попаднах, разбрах че нямам никакво друго решение . Моля медиите за първи път за помощ, а не да използват случилото се с мен за поредна сензация и подигравка

Искрено се надявам да разбирате сложността на моята ситуация. Срамувам се да призная , че всъщност вярвате или не докато пътувах из Флорида спях при приятели или в колата и получавах ваучери за храна итн от разни заведения и бизнеси с които правих бартер срещу реклама в Instagram,а те ме храниха и поиха както се казва безплатно. Ще говоря за това подробно някой ден ако оживея …

Живот който не всеки ще разбере и може да го живее, но е една различна човешка съдба ,избор или наложителен начин на живот…Моята психика е силна, но в това положение тя неможе да ми помогне ,защото става въпрос за пари които психиката ми неможе да “произведе”

Идва Великден, стават чудеса

Вярвам, че Господ чете написаното и ще казаното от мен ще се види, чуе и отреагира от онези от вас, които искате и вярвате в моето реално здравословно и финансово положение. Вярвам, че Господ ще направи своето чудо чрез вас и че има хора ,които могат и сърдечно по най бързия начин ще ми помогнат да преодолея този кошмар на време

Всеки ден може да е фатален.Опитвам се да се боря с отровата и токсикацията в организма и мозъка с активен въглен,незнам кво друго да правя докато събера необходимата сума ,но всичко ми гори отвътре като огън, а болката е вече неописуема. Лекарите които установиха това във Флорида ми казаха ,че е живото опасно състояние пред приятелката ми която ме заведе там и ми казаха да побързам до дни да махна имплантите. Е.. как да стане

Всички останали прегледи по повод това ги довърших тук и се потвърди казаното от Спешна болница във Флорида. Безкрайно съм им благодарна, защото ходя постояно на прегледи в Лас Вегас за този силикон и добре че те установиха това, иначе щях да си отида без никой да знае от какво!

Приятели, Няма как да запазя час за операция без да имам цялата сума, няма дори смисъл и не намирам друг начин. Стоейки и плачейки в къщи няма да се справя с тази ситуация. Аз съм много здрав човек по принцип и се оказа , че най вероятно всички проблеми ,които имам в последно време са от токсикацията ,която ме трови и разяжда всичко отвътре. Моля за разбиране и вашата спешна помощ . От срам да потърся помощ …в истинския смисъл на думата ще умра…

Моля ви за вашата неотложна финансова помощ

Ако ви е по лесно използвайте ако предпочитате REVOLUT app за България и Европа, защото получих току що запитване на лични .

Предварително ви благодаря

С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ви .

Бъдете Благословени."


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гошката

    61 2 Отговор
    Ще и се помогне ,и утре пак ще наглее и ще големее.

    Коментиран от #38

  • 3 сведетел

    63 4 Отговор
    ква полза от тая !?
  • 4 Милиони

    46 1 Отговор
    рушвети отидоха за свободата....
  • 5 ха ха

    82 1 Отговор
    Циганката проси пари да си сменя силиконовите цици.
  • 6 Име

    60 2 Отговор
    Хмм тази май беше известна навремето.Така е в Сащ нямаш ли пари си умрел
  • 7 Исторически парк

    59 2 Отговор
    На тва нещо бих му платил само, ако иска евтаназия!

    Коментиран от #8

  • 8 Хмм

    50 1 Отговор

    До коментар #7 от "Исторически парк":

    Даже и това не заслужава
  • 9 Как

    60 0 Отговор
    Явно в щатите благотворителните организации не дават пари за силикон, а бунаци от България ще и събират
  • 10 Пак триете

    34 1 Отговор
    за няма нищо - писах: да си ходи. Нещо нецензурно?
  • 11 АБВ

    37 0 Отговор
    Хич не ми пука за теб а за циците ти още по малко
  • 12 жалка е

    36 0 Отговор
    Дори и тези думи са много за такава.
  • 13 Уби

    50 0 Отговор
    един млад българин, а сега плаче българи да я спасяват. Всекиму, своето.
  • 14 Ром Бакарди

    30 1 Отговор
    Ша давам паре за таз- нали ужким е ут нашиа сой, джинс! Сига ша й пиша вав Инстаграма да ми дава банк акаунт и ша й преведа хиляди доларе! Тя го засложава- кат са упрай, ша варжи друг аб.да.л сас свинските упашки! Такав й е адета.
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 0 Отговор
    Тоя дето е сложил силикона да плаща операцията.
  • 16 АНИТА ГЕЙЗЕР

    31 2 Отговор
    СПУКАХ СИ ЦОМБАТА! ПЛАЩАЙТЕ!
  • 17 Красива като българка

    2 12 Отговор
    Няма ли кой да и помогне
  • 18 Aлфа Bълкът

    27 1 Отговор
    Господ си прибира вересиите. Като удуши онова момче се изкара и жертва, сега си плаща цената.
    И един рапон си беше удушил приятелката с карате хватка по време на секс. Ама той сега е в панделата с 20г присъда.
  • 19 Студопор

    40 2 Отговор
    Е нали си в Америка - страната на възможностите, раят на земята, най-доброто място за живеене? Как така опря до българите и до техните мизерни спестявания?
    И какво направи ти за някой през живота си, та да ти се върне добро?
    Сега да ти помагат другите силиконови барбита, че и тях ги чака същото.
    И това да е за урок на всички кърлежи и търтеи!!
  • 20 Студопор

    41 0 Отговор
    Толкова болни хора има в България, дето наистина се нуждаят, на тебе ще пратим 14 бона... Как не!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Калпазанин

    8 0 Отговор
    Венелино,, руса ли си или си се изрусила. И колко много са коментирали тази глупост
  • 23 Реалист

    7 0 Отговор
    Нолду ма айше?
  • 24 Пищовя

    17 0 Отговор
    Лъжи мръснатасиганка,нищо не струва да ти махнат силикона,а да ти го сменят с нов струва...ще го махнат и ще виснат допъпа може да ги ползва за шал.

    Коментиран от #42

  • 25 Мюмюн от Максуда

    12 0 Отговор
    Ши давами кръв за браачетката
  • 26 ГЕРП дърти каки Варна

    14 4 Отговор
    Тази достойна българка , е наш редовен Член
  • 27 Не,благодаря

    17 0 Отговор
    Трявбаше да гние в затвора а не за си надува силикона и тъпата мусура. Аре бегай далеко....
  • 28 Точка

    19 0 Отговор
    Да си ги иска от адвокати и прокурори, които я изкараха от панделата а не от нас. Нито стинка няма за получиш.
  • 29 Айшето

    18 0 Отговор
    Пръсна ми се силиконя, дайте кинти за нов бе бунаци....
  • 30 1ви Април

    14 0 Отговор
    Помощщщщ, ще мря! Българи помагайте щото от махалата няма нищо да дадът. Ши мра, бре!
  • 31 Тъй ли?

    11 0 Отговор
    Да тегли потребителски кредит и после чрез най-древната професия ще го върне!

    Коментиран от #40

  • 32 Патурко

    15 0 Отговор
    Господ Забавя, но не Забравя! Да вземе да си продаде апартамента във Варна където уби младото момче, а не да проси у фейса!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 шааа

    6 0 Отговор
    "Време е. Кръг 1", но без да уточни какво точно ѝ се случва."

    Да припомним: пътят към ада е на отделни кръгове. Първият кръг се нарича Лимбо.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Дядото

    6 0 Отговор
    Кой кво сам си направи, никой не може да му го направи ...
  • 37 По американски

    10 0 Отговор
    В Щатите спешна застрашаваща живота операция се извършва моментално
    Операцията на руптурирал имплант, така наречената тиха руптура ,в никакъв случай не е спешна драматична ситуация, няма симптоматика, няма странични ефекти и опасност за живота.
    Физиологичният разтвор (солена вода, saline) в импланта се резорбира бавно от само себе си и не представлява опасност.
    Спуканият имплант е по- скоро козметичен дефект и трябва да се извади/ подмени (неспешна планувана козметична процедура)
    Повечето имплант компании в Щатите имат гаранция за руптура/ дефлация и осигуряват безплатни импланти (разправия е доста) , а операцията се заплаща от пациента
    Медицинските застраховки не покриват козметични процедури, но биха покрили всякакво спешно, застрашаващо живота състояние по каквато и да е причина, включително и импланти, но случаят тук въобще не е такъв.
    Всичките сърцераздирателни словоизлияния на Мейзер, че умира са пълен фарс.
    Дори и болни от рак на гърдата нямат подобни апели на самосъжаление и доскоро реконструкция на бюст дори и при тях не беше покрита от застраховка
    Само безкрупулен, арогантен и безочлив човек може да направи подобно фиаско
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ганев

    6 0 Отговор
    ЕТО ТОВА Е ДОЛНА ГАДНА НАГЛА КРАДЛИВА РОМКА УБИЕЦ А НЯКОЙ И СЕ ВЪЗХИЩАВАТ ПРЕДИ 33Г ТАЗИ НЕ АМЕРИКА А ОТ СЛИВЕНСКИЯТ ЗАТВОР НЯМАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ 50 Г НО ТОГАВА ИМАШЕ РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ ПЪК КОЙ КАКТО ИСКА ДА ГО НАРИЧА
  • 40 По американски

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "Тъй ли?":

    В Щатите има хиляди опции за кредит. Има така нареченият CareCredit, кредитна карта специално за медицински процедури, както и хиляди други кредитни карти.
    И да, за да си насрочиш ден за козметична операция, която не е покрита от медицинска застраховка често искат 20% депозит, а в деня на пластичната операция искат пълна сума, за да те сложат на операционната маса.
    После кредита се изплаща към кредитната компания
    В Щатите и самолет да искаш, ще ти отпуснат кредит и цял живот ще си плащаш лихви и сметки.
    Ако имаш лош кредит и си се забатачил да доказваш lifestyle на Фб , или няма да ти отпускат нови кредитни карти, или ти слагат висок лихвен процент.
    В Щатите всичко е измислено.
    Ако имаш нужда от спешна операция с риск за живота, просто те оперират веднага без да имаш време да се молиш по групите.
    Сметките обаче винаги пристигат след това, дори и да имаш застраховка имаш за плащане на dedactable, copayment и процент от процедурата…
    Още преди да си отишъл на лекар, те имат достатъчно информация за теб и ако не си плащаш сметките те дават на кредиторска компания и всичко си е по канален ред. Колкото и сълзливи истории да имаш, тая си е.
    Тези номерца не минават
  • 41 стефчо

    2 0 Отговор
    Циглето върти нова схема да крадне някой долар отново. Балъци все ще се намерят!
  • 42 уффф

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Пищовя":

    не един, а два шала
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ханко

    1 0 Отговор
    Напълнете я с бетон и в морето!
  • 45 Исак Нютон

    0 0 Отговор
    Кое е това животно!?
  • 46 Мъкии...

    0 0 Отговор
    Да си носиш джихадския пояс в сутиена е груба грешка! И от джуките можете да се самовзривите,мили дами..