Last news in Fakti

18 Април, 2023 13:18 1 716 7

Жена похарчи 4000 долара за мебели на котките си

  • котки-
  • мебели-
  • канада

Канадката монтира стени за катерене, люлки, въжен мост, растения и други в и около къщата

Жена похарчи 4000 долара за мебели на котките си - 1
Снимка: Shutterstock

32-годишната жителка на канадския град Ниагара Фолс в провинция Онтарио, похарчи над 4000 канадски долара за мебели за своите котки, съобщи Talker.

Амбър Шрам монтира стени за катерене, люлки, въжен мост, растения и други в и около къщата. В близост до сградата има голяма клетка, която позволява на нейния 6-годишен бенгалски котарак Джейк и 2-годишната бенгалска котка Джуно да излизат безопасно навън.

Според Шрам всичко започва с купуването на няколко артикула за котките, но след няколко години те имат собствено пространство, пълно с различни неща. „Имаше няколко артикула, които не харесваха наистина, така че ги продадох и потърсих това, което харесват. На всеки няколко месеца купувам нещо ново за котките, така че през последните няколко години стаите им наистина се превърнаха в нещо специално “, казва канадката.

Шрам каза, че Джейк обичал да бяга от вкъщи и да се разхожда по улиците, но сега му харесва да диша чист въздух, когато е в просторната си клетка. Жената, която говори за живота си в социалните мрежи, многократно се сблъсква с осъждане от страна на потребителите, пише "Дарик". Мнозина я обвиниха, че държи домашни любимци заключени. Домакинята обаче не обръща внимание на критиките и твърди, че е инсталирала клетката за безопасността на котките.

„Винаги ще срещам хора с различни възгледи. Много е опасно да оставяте домашни котки да се разхождат по улиците без надзор. Без значение къде живеете. Освен това котките могат да ловят птици и да намалят популацията им “, отбелязва тя.

По-рано беше съобщено за бразилската моделка модел Джу Исен Йонас, която похарчил 8800 паунда за кучето си Франсиско. Жената твърди, че никога не пести, когато става въпрос за храна и дрехи за кучето.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 статия

    11 1 Отговор
    и това след статията че за година взимаме 9008лв и сме много богати :)

    Коментиран от #4

  • 2 бушприт

    3 4 Отговор
    Хората изтрещяват все повече и повече.
  • 3 НА ФИГ.1

    6 0 Отговор
    ИМА СНИМКА НА КОТКА 👍
    НО ТОЗИ „ГЕРДАН.”.ДА ГО МАХНАТ!!!!
    КОТКИТЕ НЕ ОБИЧАТ
    НИЩО ДА ИМА ПО ТЯХ!!!
    ТОВА ГИ ДРАЗНИ И ИМ
    ПРЕЧИ КОГАТО САМИ СЕ
    ГРИЖАТ ЗА ХИГИЕНАТА СИ.....☝......и пр.
  • 4 отговор

    3 18 Отговор

    До коментар #1 от "статия":

    Това, че ти не работиш и очакваш нещо да ти "пуснат", не е основание да определяш как да си харчат парите други хорас по-висок доход.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 дали

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "отговор":

    Аз с работа не си изкарвам парите. Ти не ме мисли мен. Не съм и споменал нещо за това как жената си е похарчила парите. Явно не си схванал коментара ми. Прочети го пак, брой до 100 пак го прочети и си обещай повече да не се изказваш неподготвен
  • 7 истина ти казвам

    1 0 Отговор
    Котките го заслужават!Прекрасни същества!Имала жената дала,вас кво ви бърка?