Last news in Fakti

27 Април, 2023 13:28 2 460 4

Ким Кардашиян е готова да остави кариерата си и да влезе в съда (ВИДЕО)

  • ким кардашиян-
  • съд-
  • дело-
  • право-
  • юрист-
  • кариера

Ким крачки уверено към юридическа кариера подобно на покойния си баща Робърт Кардашиян

Ким Кардашиян е готова да остави кариерата си и да влезе в съда (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Животът на Ким Кардашиян е на път да се обърне на 180 градуса. Риалити звездата показа, че е готова да изостави бляскавия си живот пред камерите, за да преследва адвокатската си кариера. В интервю пред сп. Time100 42-годишната майка на четири деца и бизнесдама говори за страстта си към закона, наследена от баща ѝ.

Ким сподели, че планира да се яви на официалния адвокатски изпит през февруари 2025 г., след като издържа теста през 2021 г., пише Телеграф.

„Шегувам се с майка ми – която ми е мениджър – казвам, „Ким К се пенсионира, а аз просто ще бъда адвокат. Така че можеш да отидеш да помогнеш на брат ми и сестрите ми, за да можеш все още да имаш работа“, каза Ким за Крис Дженър.

Звездата добави, че може "абсолютно" да изостави света на риалити телевизията и да живее като адвокат.

„Ще бъда също толкова щастлива, ако съм адвокат на пълен работен ден и правя само това. Светът на правото наистина отвори очите ми за толкова много“, каза тя.

Ким и известното ѝ семейство стартираха в риалити телевизията през 2007 г. с тяхното шоу "Keeping Up With the Kardashians" (Животът на Кардашиян). След 20 сезона те се преместиха в платформата Hulu с новия сериал, "The Kardashians" (Семейство Кардашиян), който отново проследява ежедневните неволи на звездното семейство.

И въпреки че Ким е известна с това, че личния ѝ живот е на показ, тя призна, че определено има много лични моменти, които държи близо до себе си.

Ким също така сподели, че покойният ѝ баща Робърт Кардашиян, който е бил известен адвокат, е бил "абсолютно" движещата сила в решението ѝ да се занимава с право.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    4 1 Отговор
    Ох миличката това виц ли е?Това момиче ме съмнява да е прочела и една книга в живота си,изригва винаги само с глупави неща !И как индивид като това ще става адвокат ?!ами то цял живот иска четене и преди да завърши не е за нея такова начинание .
  • 2 Верко

    1 1 Отговор
    Излага арменското съсловие , с показ на лични си живот ! Разюздена работа !
  • 3 Верто

    2 1 Отговор
    Все едно някоя плеймейтка, да стане адвокат ! Една такава беше казала в живо предаване по тв , ,че столицата на Румъния е Букурещ ! Мозъка им е , колкото на едно пиленце !
  • 4 Верто

    3 1 Отговор
    Пардон ! Столицата на Румъния е Будапеща !