3 Май, 2023 15:58 3 093 5

Дейвид Бекъм сподели как се бори с обсесивно-компусливното разстройство

  • окр-
  • обсесивно-компулсивно разстройство-
  • дейвид бекъм-
  • психическо разстройство

Бившата футболна звезда разкрива в какво се изразява при него психичното разстройство

Дейвид Бекъм сподели как се бори с обсесивно-компусливното разстройство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Виктория и Дейвид Бекъм са една от най-известните двойки във Великобритания. Двамата дават пример на своите фенове за това как поддържат любовта помежду си въпреки годините и препятствията по пътя. Освен това са истинско вдъхновение за много родители. Имат и вкус за модни находки. Те се усмихват пред камерите, но затваряйки се у дома, нищо човешко не им е чуждо, пише Tialoto.bg.

Наскоро бившият футболист направи признание за здравословното си състояние, с което доказа, че славата носи множество предимства, но и проблеми. В предстоящ документален сериал на Netflix 47-годишният съпруг на Пош Спайс разказа за това как в продължение на години се бори със своето обсесивно-компулсивно разстройство.

Дейвид не крие, че заради своята разклатена психика се кара с Виктория за най-малкото нещо, като например защо е оставила солта на определено място. По думите на Бекъм, вследствие на обсесивно-компулсивното разстройство, той стои буден с часове, по време на които чисти неистово и подрежда всичко в права линия.

„Почиствам толкова добре, че не съм сигурен, че това наистина се оценява толкова много от жена ми“, казва той, говорейки в своята кухня. „Фактът, че когато всички са в леглото, аз обикалям, чистя свещите, включвам светлините на правилната настройка, уверявам се, че навсякъде е подредено“, продължава разказа си половинката на Виктория Бекъм.

Дейвид изтъква, че когато се събуди и види, че в мивката има мръсни съдове като чаши, чинии и други, се ядосва, защото държи тя да е празна и чиста.

За да разберат зрителите повече за неговия проблем, футболистът разказва как понякога държи да изпипва най-малките детайли като например да почисти праха от свещите и изреже восъка им, за да са равни. От друга страна минава редовно стъклото след като домашният им любимец е оставил следи от лапичките си по него.

В документалния филм се включва и самата дизайнерка и бивша изпълнителка от Spice Girls, която разкрива, че е свикнала с обсесивно-компулсивното разстройство на мъжа си и винаги го е подкрепяла.

„Той е толкова перфектен“, казва тя и признава, че оценява неговия принос в домакинската работа.

Все пак, показвайки своята шеговитост, Дейвид добавя: „Не вярвайте на това дори за секунда. Тя звучи толкова саркастично, когато го казва“.

Припомняме, че още миналото лято от Netflix обявиха, че подготвят документален сериал с участието на мъжа на Виктория Бекъм. По-късно стана ясно, че той е сключил сделка с платформата, която възлиза на 16 милиона паунда.

Освен за своето разклатено психично здраве и нерешителността си, Дейвид ще разкаже на зрителите и за пътя до голямата слава. Те ще имат възможността да видят непоказвани негови кадри, заснети през последните четиридесет години.

„Развълнуван съм да потвърдя, че си партнирам с Netflix в документален сериал за моя живот и кариера. Поредицата ще включва невиждан архив, неразказани истории, както и интервюта с хора, които са били част от моето пътуване“, сподели той в своя Instagram.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Епааа

    6 1 Отговор
    Защо не се плющите бе ?! Всичко ще ви мине.....

    Коментиран от #4

  • 2 Фен

    7 1 Отговор
    Браво за куража публично да говори за това! Мъчително и трудно е за останалите в семейството, трудно е да се разбере.
  • 3 Махленска клюкарка

    1 0 Отговор
    Зле преведена статия с гогле транслатор
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сливата

    2 0 Отговор
    Била компуСливна 🤮