5 Май, 2023 11:58 2 932 10

Амбър Хърд напусна Холивуд и заживя тихомълком в Испания

  • амбър хърд-
  • джони деп-
  • актриса-
  • испания-
  • холивуд

Последната поява на Хърд на големия екран ще бъде в продължение на "Аквамен"

Амбър Хърд напусна Холивуд и заживя тихомълком в Испания - 1
Снимка: Shutterstock

Краят на брака му и последвалите съдебни дела ще бъдат описани от актьора в нова автобиографична книга, а освен това Джони Деп ще бъде главната атракция на откриването на филмовия фестивал в Кан по-късно този месец.

Но какво става с Амбър Хърд? Тя излезе от светлините на прожекторите след края на съдебния процес за клевета във Вирджиния миналата година, който установи, че е наклеветила бившия си съпруг.

В светските среди се говори, че Хърд е напуснала Холивуд и тихо се е преместила в Испания с малката си дъщеря Уна. Нейна приятелка казва: "Тя владее испански език и е щастлива там, отглеждайки дъщеря си далеч от целия шум. Не мисля, че бърза да се върне на работа или в Холивуд, но вероятно ще се върне, когато настъпи подходящият момент, за подходящия проект."

Актрисата от "Аквамен" продаде дома си в Юка Вали, Калифорния, през юли миналата година за 1,1 млн. долара (почти два пъти повече, отколкото плати за него). След това, през октомври, тя беше заснета на плаж в Майорка с приятелката си Ив Барлоу. По това време се говореше, че живее в къща под наем на острова. Сега обаче се появи информация, че се е преместила за постоянно в нов дом край Мадрид заедно с Уна, която е на две години.

Хърд не е работила, откакто засне филма "Аквамен и изгубеното кралство" през 2021 г. и нискобюджетния трилър "В огъня" миналата пролет. Продължението на "Аквамен" излиза в края на тази година. Не е известно дали Хърд все още е с Ив Барлоу, която е останала в Лос Анджелис и работи като писателка.

По Коледа Барлоу сякаш намекна, че са се разделили, когато публикува есе в Substack, в което казва, че "търси оптимизъм в края на една променяща живота година". Тя пише там: "Днес си припомних един красив пасаж от стихотворение на Халил Гибран за това защо силата трябва да се подхранва и съживява в самите нас, а често го правим сами".

Междувременно Деп наскоро прекара почивка на своя остров - Little Parrot Cay - на Бахамите със Сандра, вдовицата на неговия приятел Джеф Бек, и нейната приятелка Уенди, която е майка на певицата Джос Стоун.

На 22 и 23 май Деп ще свири на благотворителния концерт на Джеф Бек в подкрепа на благотворителни организации за животни в Royal Albert Hall в Лондон. По-късно през лятото той ще се завърне в киното, като режисира филм за художника Модиляни - а след това ще тръгне на път с групата си The Hollywood Vampires, която ще мине и през България.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колето морското свинче

    6 1 Отговор
    Да така е хубаво е направила☝️
  • 2 Джак Спароу

    11 0 Отговор
    Малката русалка с големия тиган.
  • 3 ДДРОнег

    21 4 Отговор
    Две жени яко излъгаха за домашното насилие и с това подкопаха борбата срещу него ...
    Амбър Хърд и Диана Димитрова ...
    За следващите жертви ще е по-трудно да се борят след грозните дела на тия двете ...
  • 4 Неразбрал

    14 0 Отговор
    Ма защо всички все в Испания? Сигурно не е толкова лош животът там?

    Коментиран от #7

  • 5 Гласове от зайчарника в Банкя

    9 0 Отговор
    Всички си гледат кефа само Бацо работи, работи... 😅
  • 6 телегледател

    13 0 Отговор
    Няма нищо лошо в това, че Амбър Хард е лезбийка. 🏳️‍🌈

    Лошото е, че излъга под клетва и се опита да отракдне стотици милиони от мъжа, който и даде всичко. Не само това, но както колегите напидаха под мен, тя подкопа движението за закрила на жените от насилие.
  • 7 умен

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Неразбрал":

    Ама в Испания трябва да е гадно все пак са в ЕС и в еврозоната, имат голям дълг. Сигурно да ровят по кофите заради тези неща. Сигурно чакат коли нов внос от България.
  • 8 шири

    0 0 Отговор
    И аз като Амбър Хард съм лезбо.
  • 9 Амбър

    4 2 Отговор
    е може би най-красивата жена живяла някога (AI го определи), но и най-гнусния човек.
  • 10 Който не знае

    8 0 Отговор
    Мечтата на всеки богат американец е да заживее тихо и спокойно в....... Европа!