Last news in Fakti

5 Май, 2023 15:15 4 955 29

Валерия предпочете коза пред среща с Евгени (ВИДЕО)

  • валерия-
  • ергенът 2-
  • коза-
  • среща-
  • евгени генчев-
  • природозащитник

Моделката отказа да дои кози, против принципите ѝ е

На първия семеен скандал между Валерия и Евгени Генчев станаха свидетели зрителите на снощния епизод на "Ергенът".

Моделката, която е веганка и сама е казвала, че обича еднакво бездомните кучета, за които се грижи, и семейството си, безмилостно отряза най-желания ерген в България заради коза.

До острия сблъсък се стигна, след като дамите от романтичното риалити имаха задача да приготвят традиционна българска баница с продукти, които трябваше да произведат сами, припомня iwoman.bg. За целта се наложи те да издоят мляко от коза, за да направят сирене и масло.

"Няма да пристъпя своите принципи, за да направя нещо, което не е ок за животните, само и само за да отида на среща с Евгени", категорична бе моделката.

"В доенето със сигурност няма да се включа, защото съм против третирането по този начин на животните. Като една истинска веганка, няма да прескоча своите принципи заради теб! Така че май ще ни лиша от среща като гледам", каза още Валерия пред шокирания Евгени, който до този момент бе свикнал да бъде ухажван по всевъзможни начини от дамите в риалитито, за да откраднат романтична среща с него.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кучкарка

    19 14 Отговор
    Тая зоофилка да вземе да се разкапа вече.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 щамов работник

    15 3 Отговор
    Аз бих издоил Валерия и другите три сладурани с удоволствие!

    Коментиран от #23

  • 4 Перваз Гавазов Пръчев

    32 1 Отговор
    Козите задължително се доят. в противен случай развиват мастит

    Коментиран от #6, #7

  • 5 ИВАН

    6 0 Отговор
    Генчовци - ергенчовци ... и ергенки
  • 6 Тъй де!

    22 3 Отговор

    До коментар #4 от "Перваз Гавазов Пръчев":

    И при жените кърмачки е тъй.Таз не моа е мисля що за майка ке бъде,хралупарник...

    Коментиран от #8

  • 7 Даа

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Перваз Гавазов Пръчев":

    А в някои случаи и киста на опашката ако не е издоена
  • 8 Ти първо

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тъй де!":

    Се научи да пишеш и говориш на български,пък тогава се изказвай шнорхел!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Калпазанин

    17 3 Отговор
    Егати и принципите, наредила се за мъж ужким щото е много принципно да се сложиш все едно на витрина за продан пък една себеподобна коза да не може да издои, ами да се нареди тогава за пръча, то щото е много принципно

    Коментиран от #17

  • 11 телегледател

    21 6 Отговор
    Валерия не е в психическо състояние да бъде майка в момента. Ще причини заболяване на детето си, като не го храни със млечни продукти и месо.
  • 12 коча

    9 0 Отговор
    защо гледах това!?!?
  • 13 Издадоха тайната

    15 0 Отговор
    Обещано и е, че тя ще е победителка и за това не си дава зор, на финала ще са тя и Елена и ергена избирал Валерия, един от операторите на предаването го каза
  • 14 ами,

    18 0 Отговор
    оФцата Ваня Щерева измислила този жалък сценарии трябваше да издои козата показно.И аз да бях нямаше да доя ни коза,ни овца,ни крава и не съм вегетарианка,нито веган.Много добре постъпи Валерия,че не се поддаде на нарочно скалъпения/скандал/.То и останалите три нито капка не издоиха само кудкудякаха като кокошки около петела.Пълен фалш,ни мляко,издоиха,нито сирене и масло направиха.Ако баниците бяха анонимни,нямаше Елена да спечели,нейната беше най-калпава,след на Мики.
  • 15 Хост

    9 2 Отговор
    Тая който я вземе ….
  • 16 В предишния живот

    10 2 Отговор
    Е била коза та затова сега си е инатлива.
  • 17 Идън

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Калпазанин":

    Точно обратното е. Зад витрината е ергенът- а момите искат да се доберат до него. Даже му благодарят за времето, което той отделя на срещите с всяка една. Това не го разбирам. А Ленчето е страхотна.Как му се мята...
  • 18 Дано Валерия прочете

    11 3 Отговор
    Все едно да не обереш плодовете например на една ябълка. Ако я обереш ти и помагаш, освобождава я от товара който носи и ще ти бъде благодарно. Така е при кравите, козите, овцете, биволиците. Ако ги издоиш ти им помагаш, като ги освобождаваш и няма да получат мастит, но това ще го разбереш когато родиш и започнеш да кърмиш дете. Много ми харесваше, но с това твое упорство малко се разочаровах. Мисля, че го направи от незнание и вече си наясно, че доенето е полезно и задължително, в противен случай ти ще ги разболееш и може да ги доведе до фатален край

    Коментиран от #20, #21

  • 19 Врачанка

    9 2 Отговор
    Не знаех, че за някои хора, това да издоиш една коза е равносилно на това да и наточиш ножа. Тази доста пресилва нещата.
  • 20 ами,

    9 0 Отговор

    До коментар #18 от "Дано Валерия прочете":

    И Поли,Елена и Мика не издоиха козата.Валерия отлично разбра,че това е постановка нарочно направена за нея за да я противопостави с Евгени и затова се заинати.Притчата, която беше отвратителна и съчинена от продукцията беше пак с тази цел.И баница се прави не само с масло,сирене и яйца.И компромиса на Валерия беше че я направи,но Генчо не вдяна изобщо защото се е захласнал като пубер в секс шоп и гледаше само вимето на козата. Можеше да има разнообразие при баниците като с тиква, спанак, лапад.Толкова са прозрачни сценаристите.Тази игра беше за да спечели Елена както и предишната със сърцата за да я спечели Мика.
  • 21 абе,

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "Дано Валерия прочете":

    Кравите,козите,овцете,биволиците и всеки женски бозайник/включително и жената/произвеждат мляко за своето отроче и нямаше да има никакъв проблем ако си изхранваха само тях.В аграрния свят се отглеждат животни специално за мляко което да консумират хората като за тази цел животните са заплождани изкуствено посточнно с тази цел за да произвеждат мляко а не да бозаят отрочетата на животните.За това са против веганите,защото е тормоз за животинките.Жената има мляко само когато е бременна и ще ражда,така е и при останалите бозайници.Все едно ако се консумира млако от жена,то тя трябва перманентно да е заплодявана.
  • 22 Хлопа

    2 3 Отговор
    му дъската на туй - трябва спешно лечение.
  • 23 Лош вкус

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "щамов работник":

    имаш - никоя от тях не е "сладуранка" или просто имаш ниски критерии. Незнам.
  • 24 незнайко

    0 3 Отговор
    Това момиче няма принципи а ИНАТ ! Който не го е разбрал досега - ЛОШО ! Това не е жена а "ИГРАЧКА" с ограничен мозък за богати чичковци !
  • 25 6667

    0 1 Отговор
    За мастита съм за. Същото е при жените млади момичета, след раждане, ако бебчо не сучи и се е родило проблемно ви карат със спецално средство, да не обяснявам, помпа де, ви карат да цедите, за да не се услужнят нещата с гърдите ви и за животните е същото. Много хора гледат ги животните поради липса на деца, неживеещи при тях, за утеха, скопяват ги от малки, има начини, за да не дават млеко и ако за заколят Валерия не консумират месото им, или го дават на близки буркани и много пъти изхвърляно и давано на кокошка една, но тук следят във фейса, и отмъщават, хвърлят отрова, за пръскане на дръвчетата, някои простовати старчета злобари. Животните са по мили от хората след 1989,мила Валерия и ви подкрепям в случая Евгении, семейството ви, понякога се шегувам с много, но бъдете добри хора, а за Ергенът сам да определи, малко в 21 век е отнодително, те ги сменят партньорите си като носни кърпички, имат връзки с целият свят, излишно е ние простите хора да ви поучаваме. Бъдете добри и бог да ви пази.
  • 26 Наблюдаващ

    1 1 Отговор
    Много Гледаемо е Ергенът във Великобритания. И им харесва Валерия, Аз съм за Червенокосата, смирена, умна юристка Мика. Но всяко младо момиче си има по своемо качества, изключвам бисарабската българка не ми допада погледа й, Евгени. Звярхохо
  • 27 Българин

    1 0 Отговор
    На този му се накърни егото, ако ще се жени да се вслушва малко и в мнението отсреща, иначе следва раздяла.
  • 28 Отвратена

    1 0 Отговор
    Що за унижение е това? На колко от вас ви се е налагало в семейния живот да доите кози или други животни, за да се изхранвате, освен ако не сте овчари или фермери по професия.Последните го правят посредством определени уреди предназначени за целта.
    Доенето на животни няма нищо общо с ежедневието в семейния живот на хората в 21-ви век, още по-малко с моралните ценности, сходните възгледи, лоялността и т.н., които са съществен фактор за просъществуването на брака.
    ниският и космат брадатко се взе много насериозно, а се оказа, че вече веднъж е бил женен и се е развел.
    ако беше мъж на място, щеше да каже, че не очаква бъдещата му съпруга да дои кози, крави, овце, биволици и прочие, защото не е фермер, а пианист и може да си купува млякото от магазина и предаването не е "Фермата", а "Ергенът" и си избира жена по други критерии, а не по дейности, за които не се изисква никакъв умствен или творчески потенциал.
    Намляска се като долнопробно жиголо с всички и дори не си изми зъбите между млясканията, една след друга на конвейр. Само Валерия каза, че няма да се целува с него, след като е разбрала, че току-що се е целувал с друга.
    Валерия е единственото момиче с красиви и естествени устни, а не с напомпани джуки. Без корекции по себе си. Естествено красива, нежна, интелигентна.
    Евгени не и е на нивото, ако и в живота се държи като помияр, както в предаването.
  • 29 За Валерия съм

    2 1 Отговор
    Мика съвсем не е смирена, а е злобна, завистлива, комплексирана и интригантка. Има говорен дефект, ръбата глава и отпуснато тяло. Скучна и пресметлива е. В басейна опипа Евгени по косматите гърди и после си спусна ръката под водата, а дали не го опипа и другаде... Никой не е длъжен да й обръща внимание. Тя категорично няма да бъде сред последните две. Реве за тати, но към Евгени не изпитва никакви искрени чувства. Себична змия.
    Дори мисля, че е платено, за да стигне дотук.