Last news in Fakti

8 Май, 2023 07:00 8 511 0

Дневен хороскоп за 08.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за творчески изяви за Водолеите

Дневен хороскоп за 08.05.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днешният ден е най-добре да прекарате на свеж въздух и без друго ще имате желание да разчупите обичайния модел. Философските разговори и дори политическите спорове днес ще ви карат да се чувствате социално ангажирани.

Телец

Просто е задължително да се погрижите за здравето си. Домашните средства за поддържане на тонуса не са за пренебрегване. Почистването и разтребването ще ви накарат да се почувствате удовлетворени, че сте сложили всичко по местата.

Близнаци

Не е препоръчително точно днес да използвате декоративна козметика за кожата на лицето и на главата, може да има нежелателни последици. Отделете време за подобряване на физическата си форма, вместо да мързелувате през телевизора.

Рак

Сигурно сте оставили доста неща за вършене през днешния ден, но пренебрегвайте и грижите за тялото. Един масаж или посещение на фитнес залата, а защо не и едно зареждащо занимание с йога?

Лъв

Отдайте се на светски контакти, не само ще ви е приятно, но ще се окаже и твърде полезно. Не давайте израз на пристрастията си, особено ако става дума за политически или религиозни въпроси. Лесно могат да ви привлекат за неща, които в друга ситуация изобщо не бихте одобрили.

Дева

Направете няколко упражнения за разкършване, особено ако цяла седмица сте седнали зад бюро. Имате нужда от повече движение и свеж въздух. Добре е да посетите близките си или да отидете на някое близко до сърцето ви място, така ще релаксирате най-пълноценно.

Везни

Силен и благоприятен ден за Вас. Ще получите нещо, закоето може би вече сте забравили. Вярвайте в себе си и бъдете премерено щедри и още по-премерени в храненето си.

Скорпион

Погрижете се за очите си, особено ако носите контактни лещи. Добре е днес да си починете от тях. Масажите и компресите с топла и студена вода ще окажат благотворно влияние върху кожата на лицето. А тези, които нямат подобни грижи да си дадат сметка за нещата, които виждат, а дори не са забелязали досега.

Стрелец

Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.

Козирог

Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност.

Водолей

Трудно ще останете сами, а и няма да ви се иска. Ден за творчески изяви. Е, не го удряйте на клоунски изпълнения, има и други начини да покажете способностите си. Може да попеете малко пред приятели, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

Риби

Малко трудно ще можете да мръднете от предначертания план, колкото и да ви се иска. В крайна сметка този план сте си го поставили, за да го изпълните, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разпускане.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА