Last news in Fakti

9 Май, 2023 07:00 7 147 0

Дневен хороскоп за 09.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за покупки и придобивки за Стрелците

Дневен хороскоп за 09.05.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес може да решите да се проявите като щедри и великодушни. Не прекалявайте, защото това може да има сериозни последствия за джоба ви. Ако поривите ви са толкова неконтролируеми, поне ги ограничете в по-тесен кръг.

Телец

Опитайте се поне един ден от седмицата да не се тревожите за нищо. Имате нужда да отпуснете душата си и да намерите вътрешно равновесие. Мнителността ви не е неоснователна, но трябва ли да си тровите живота с разни подозрения.

Близнаци

Смелостта, която демонстрирате, всъщност е параван за вътрешните ви страхове. Слава Богу, че околните не се досещат каква е работата. Зависимостта ви от други хора започва силно да ви изнервя, но ще се наложи да потърпите още малко.

Рак

Желанието ви да увеличите доходите си и да купите нови неща, наистина е похвално, само че ще се наложи да проявите повече търпение. Ще се наложи да свършите повече работа от заплануваното, а може и да вложите повече средства за една значима за вас кауза.

Лъв

Ще имате амбицията да свършите много неща. Ще се открият нови възможности за реализация. Естествено, вие няма да се втурнете през глава да действате, обмислете внимателно нещата и едва тогава предприемайте каквото и да било.

Дева

Онова, което ви притеснява от доста време най-сетне ще намери своето разрешение. Ако имате възможност да бъдете на свеж въздух, това наистина ще ви зареди с енергия за през цялата следваща седмица.

Везни

Днес ще се чувствате като навита пружина и трудно ще успявате да овладеете цялата гама чувства и настроения, които бликат от вас. Склонни сте да омаловажавате проблемите и дръзко да демонстрирате своите намерения, но поне сте убедени, че сега е моментът да направите нещо за себе си.

Скорпион

Разсеян и замечтан ден е днес. Ще виждате света в доста мистични краски и дори сериозните неща няма да изглеждат толкова сериозни.

Стрелец

Идеален ден за покупки и придобивки, особено на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече днес ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес лесно могат да ви извадят от равновесие, затова не обръщайте прекалено внимание на всичко, което ви казват.

Козирог

Непременно отделете време, за да останете сами. Опитайте и да помълчите известно време. Трябва да се концентрирате и балансирате. Прекалено много енергия губите и е добре от време на време да спирате, за да акумулирате.

Водолей

Можете да направите този ден много вълнуващ, стига да искате. Ако се пораздвижите навън може да срещнете стари приятели, така или иначе многото контакти не ви мърдат.

Риби

Най-вероятно е да си останете вкъщи, където има много неща за вършене. Ако обичате да готвите, чистите или шиете, ще си прекарате приятно с любимите си занимания. Само се опитайте днес да не прекалявате с кулинарните удоволствия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА