Last news in Fakti

2 Октомври, 2013 14:00 3 479 0

Лора Караджова се раздели с "Музикална академия"

  • лора караджова-
  • музикална академия-
  • петя буюклиева-
  • любен-
  • елиминации

Зрителите изгониха младата певица, Петя Буюклиева оцеля

След като цяла седмица Петя Буюклиева не спа от нерви заради номинацията ѝ за изгонване от Музикална Академия, тя се появи на сцената в блестящ вид, овладяна и напълно професионално изпя "Пролет" в дует с Етиен Леви. Песента е обявена за хит на десетилетието през 1986г. и в оригинал я изпълнява в дует с Георги Христов, на който този път му се наложи да гледа и слуша отстрани в ролята му на жури. Изпълнението ѝ разчувства Люси, която дори се просълзи. Журито спаси Петя Буюклиева от зрителския вот, а за оставане в академията се конкурира с Лора и Любен.
 
Лора Караджова и Криско вдигнаха публиката на крака с хита "Министъра на веселието". Журито обаче коментира, че повече са чували Криско отколкото нея. А менторът на групата Марияна Попова ги защити, че видеото на парчето е гледано над 4 милиона пъти в YouTube. При второто изпълнението Лора си върна подкрепата на журито, но загуби тази на публиката, която гласува за нея само с 33,1% и я елиминира от участието ѝ в академията. Лора прие това с усмивка, пя за финал заедно с баща си Данчо Караджов и веднага замина за участие във Варна, който тя твърди, че е сред любимите ѝ градове.
 
Поведението на татуирания бунтар Любен в академията предизвика истински скандал в залата, заради излъченото видео, в което той явно прекалява с употребата на алкохол. Опитът на Рут Колева да го защити ядоса Здравко от Ритон и доведете до непредсказуем скандал в ефир. Здравко яростното защитаваше тезата, че да си артист на сцената не означава да се наливаш с алкохол извън нея. Любен понесе и остри критики от журито за изпълнението си на песента на Дичо, затова че му липсва техника на дишане и че гласа му явно е паднал може би от недоспиване. Въпреки това младият бунтар очевидно печели симпатии сред зрителите, които гласуваха за неговото оставане с 66,9% и му дадоха шанс да продължи да се бори за голямата награда от 100 000лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА