Last news in Fakti

10 Май, 2023 16:45 1 149 1

The Weeknd обмисля да се откаже от псевдонима си

  • the weeknd-
  • псевдоним-
  • актьорска кариера-
  • филм-
  • абел тесфайе

Певецът ще се подвизава с истинското си име Абел Тесфайе

The Weeknd обмисля да се откаже от псевдонима си - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

The Weeknd каза, че следващият му албум може би ще бъде едно „Последно ура“ за неговия псевдоним. „Казах всичко, което можех да кажа“, заяви певецът, чието истинско име е Абел Тесфайе, в новото си интервю за списание W. В момента канадският изпълнител рекламира своя предстоящ сериал по HBO The Idol, в който участва заедно с Лили-Роуз Деп, пише Tialoto.

Абел Тесфайе разкри, че обмисля да се раздели с дългогодишния си псевдоним, който използва от дните на дебютния си сингъл от 2010 г. House of Balloons.

На този етап Абел смята, че сценичното му име вече е изживяло живота си и е време да се върне към истинското си име. „Албумът, върху който работя сега, вероятно ще е последният ми успех като The Weeknd“, споделя 33-годишният Тесфайе. „Това е нещо, което трябва да направя. Като The Weeknd казах всичко, което можех да кажа.“

Той обясни: „Наближава място и време, когато се готвя да затворя главата на Weeknd. Ще продължавам да правя музика, може би като Абел. Искам да убия The Weeknd. И ще го направя рано или късно. Определено се опитвам да сваля тази кожа и да се преродя.“ В същото време певецът е напът да покаже различна страна на своя творчески талант, а именно като актьор в главна роля в телевизионна продукция и то редом до дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради.

Що се отнася до музиката, The Weeknd в момента може да се похвали с още един хит номер 1, след като през февруари издаде ремикс с Ариана Гранде на нейната песен от 2016 г. Die for You.

Двамата отбелязаха четвъртия път, в който си сътрудничат заедно, след хита на Гранде от 2014 г. Love Me Harder, в дуета Off the Table през 2020 г. и техния ремикс на Save Your Tears от 2021 г.

Абел също така може би ще се насочи към големия екран в най-скоро време, тъй като списание Variety съобщи през март, че музикалната звезда ще участва в първата си главна филмова роля в игрален филм, чийто сценарий е написал сам, припомня Tialoto.bg. Филмът в момента е без заглавие, но се знае, че в него също ще играе актрисата от сериала „Сряда“ Джена Ортега, както и номинираният за „Оскар“ Бари Киоган.

В новия сериал на Абел и Лили-Роуз ще участват имена като Дан Леви, Ели Рот, Рейчъл Сенът и Ханк Азария, като драмата е дело на създателя на хитовия сериал „Еуфория“ Сам Левинсън.

В сериала на HBO „The Idol“ Лили-Роуз е изгряваща попзвезда, която започва връзка с гуру за самопомощ и собственик на нощен клуб (The Weeknd).

За новото си шоу The Weeknd казва пред W: „Знам, че дадох всичко от себе си. От това, което видях, шоуто е страхотно. Всичко е риск, но когато направиш всичко възможно, очакваш щастлив край“.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.