Last news in Fakti

12 Май, 2023 07:00 8 161 0

Дневен хороскоп за 12.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста енергичен работен ден за Козирозите

Дневен хороскоп за 12.05.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един от най-добрите дни през този месец. Ще усещате прилив на сили и най-важното -ще ги насочите в правилната посока. Едно чудесно съчетание на воля и активност.

Телец

Един ден, в който е добре да държите нещата под контрол и да действате по план, защото освен, че може да пропуснете нещо съществено, може дотолкова да се разсеете, че нищо да не направите. Мерете си думите.

Близнаци

Необяснимо напрежение ще ви съпътства през целия работен ден, едва привечер ще се почувствате по-спокойни. Подобно напрегнато състояние може да ви държи нащрек, но е добре вечерта да отделите повече време за релаксация.

Рак

Понякога е нужно да направите компромис, за да може нещата да вървят гладко. Опитайте да сте по-толерантни в името на общите цели.

Лъв

Някои съвсем прозаични неща ще отнемат по-голяма част от времето ви. Не се опитвайте да изкръшкате, няма да успеете. Ако проявите прилежание може някой да изяви желание да ви помогне, но се налага да положите известни усилия.

Дева

Сега е моментът да се проявите като социално ангажирана личност. Не отхвърляйте предложенията за срещи, промоции и културни мероприятия. Ще се почувствате доста добре на подобни места, освен това ще ви е от професионална полза.

Везни

Гениалните ви идеи ще срещнат предубедеността на консервативно настроени личности. Не бързайте да ги споделяте точно днес, изчакайте утрешния ден. Не се отказвайте от забавления тази вечер, заради работата, по-добре намерете кой да Ви помогне да приключите навреме.

Скорпион

Ще сте заети, но това ще ви доста ви удоволствие. Професионалните ви срещи ще са доста полезни, но е добре да задавате конкретни въпроси и да изисквате конкретни отговори. Вечерта отделете на семейството си.

Стрелец

Ще действате със замах и непоколебима вяра. Просто не прекалявайте с обещанията, които давате, останете фокусирани.

Козирог

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи и разговори. Имайте предвид, че не всички, с които контактувате са толкова почтени, колкото очаквате, възможно е да ви поднесат неприятни изненади.

Водолей

Ще имате достатъчно енергия за действие. Ще ви бъде лесно да покажете себе си във всичко, което правите, благодарение на самоувереността си. Желанието ви да постигнете успех ще ви ръководи на всяка крачка.

Риби

Заетостта дори ще ви е приятна и ще ви донесе нужното удовлетворение. Заложете на контактите и връзките с хора зад граница. Днес е добре да подготвите всичко за предстоящото си пътуване.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА