Last news in Fakti

13 Май, 2023 07:00 5 624 3

Дневен хороскоп за 13.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е от най-лесните дни за Водолеите

Дневен хороскоп за 13.05.2023 г. - 1
Снимка Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Лесно ще избухвате, ако нещата не се случват според предварителните ви планове. Желанието да контролирате всичко е доста тежко за околните, но още по-зле се отразява на собствената ви нервна система.

Телец

Ден, в който ще действате със замах. Време да погледнете на нещата отвисоко, да се отдръпнете и да видите перспективата. Все пак не гледайте и хората от високо ;)

Близнаци

Днес ще се чувствате бодри и в приповдигнато настроение. Късметът ще бъде с Вас. Най-хубавото е, че ще съумявате да гледате на нещата в перспектива, а това значи, че може да зададете архитектурата на бъдещите си начинания.

Рак

Нещата днес ще развиват толкова бързо, че може дори да пропуснете нещо. Още от сутринта си направете програма, за да ви остане време за разпускане и приятни занимания.

Лъв

Забравяте за простите, ежедневни неща, улисани в преследване на целите си. Това може да стане повод за конфликти в семейството ви. Понякога е нужно да направите и жертва, за да запазите хармонията в общуването, така че не махайте с лека ръка, а се замислете над проблемите.

Дева

Обърнете внимание на семейството си. Понякога сте толкова ангажирани с работа и чужди проблеми, че забравяте колко много струва мъничко внимание.

Везни

Днес ще се влияете много от настроенията на околните, а това не е твърде здравословно. Опитайте да не се обиждате за щяло и не щяло, може би хората нямат предвид точно това, което си мислите. Не правете от мухата слон.

Скорпион

Днес направо ще хапете, ако нещо не е такова, каквото очаквате. Прекалено много избързвате и с думите, и с делата. Търпението май не е от добродетелите, с които можете да се похвалите.

Стрелец

Основна премисъл ще са ви парите, дали ще стигнат. Не се тормозете с подобни неща, ще ви стигнат, стига да не проявявате екстравагантности.

Козирог

Няма да имате спокойствието, за което мечтаете, доста задачи ще очакват вашето компетентно решение или най-малкото личната ви намеса. Затова пък вечерта е много подходяща за отдих в приятна компания.

Водолей

Не е от най-лесните ви дни. Всичко ще се случва трудно и с цената на много усилия. Но пък ще разберете, че имате приятели, на които можете да разчитате и такива, които само са се правели на приятели.

Риби

Не се обиждайте, ако не ви възприемат на сериозно. Днес имате токова разсеян вид, че ще е чудо да направите нещата според първоначалния замисъл. Привечер може и да успеете да овладеете настроенията и разсеяността си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    1 1 Отговор
    Тук все съм богат и все щастлив,немам празен ден!
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор
    Благодаря Ви за Хороскопът
    Позитивен Късметлииски Успешен Да е Деня За Всички Хора

    Коментиран от #3

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
    Козлодуйски, не мисли, че това което те е сполетяло е случайно.